Uit de kast. Zo voelt het echt, hoe gek ook…

Ik vind het spannend maar ga het toch delen.

Naast oprichter en gelukstrainer bij Stichting Maximaal Geluk en coach en trainer binnen Wezenlijk Veranderen ben ik medium.

Ja medium.

Echt?

Ja echt…

Je bedoelt dat je in de mediawereld werkt?

Nee. Ik ben medium.

Ooh.

Zie jij dan dingen?

Zie jij dat ook bij mij?

Ooh…

Kun jij echt contact maken met overledenen?

Kun je dan aura’s lezen?

Kun jij dan op basis van kaarten leggen, handvatten geven voor welke richting ik op moet gaan in mijn leven?

Allemaal Ja.

Als klein kind voelde ik al sferen en mensen aan. Ik voorspelde gebeurtenissen, ik wist dat er iemand ging bellen, ik wist gewoon dingen. Ik was gewoon hooggevoelig en intuïtief sterk ontwikkeld en dat was het voor mij, niets meer, niets minder.

Totdat ons pap in 2018 de diagnose longkanker kreeg en na 10 weken overleed. In die periode gebeurde er dingen die ik niet kon verklaren, maar heel bijzonder waren en me erg hielpen in mijn (rouw)proces. Ik vind het lastig om er woorden aan te geven, maar het heeft te maken in een soort groot gevoel van vertrouwen in zowel het leven als in de dood. Ik had zelf mijn eerste consult bij een fantastisch medium Lonneke Vodegel wat was dat bijzonder en troostend voor mij.

Ik wist na dit consult ook ineens dat ik hier iets mee moest gaan doen.

En dat deed ik. Via Jose Gosschalk kwam ik bij Marion Kessler terecht en daar leerde ik in 3 jaar opleiding om nog meer op mezelf en mijn intuïtie te vertrouwen. Ik geef dan ook vanaf begin van dit jaar trainingen en workshops over intuïtie, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Daarnaast bied ik mediamieke en psychic consulten aan en start er in september een heus jaartraject Persoonlijke Ontwikkeling en Intuïtie. En last but not least ga ik in juni een week naar prachtige Arthur Findley College in Engeland om nog meer te leren over mediumschap en intuïtie.

De één zal het raar vinden en eng, de ander indrukwekkend, interessant en inspirerend.

Ik ben op een punt gekomen dat het me niet meer uitmaakt wat anderen zullen vinden.

Ik weet gewoon hoe ik met mijn intuïtieve vermogens mensen kan ondersteunen op hun pad van leven, rouw, verdriet, machteloosheid en richtingsloosheid (is dat trouwens een woord, nouja het klinkt wel lekker-😉)

Ik weet gewoon dat ik troost, bevestiging en heling kan bieden, scherpe randjes van het verdriet kan halen, gewoon door me open te stellen aan datgene wat we in onze maatschappij niet en nooit kunnen snappen begrijpen en beredeneren, maar wat er wel is.

Daar ben ik dankbaar voor!

Zo dat is eruit. Jullie weten ervan!

Altijd open voor vragen😁

Liefs, Nanette

Liefs Nanette

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!