Soms wist ik het gewoon niet

Wat is nu mijn intuïtie en wat is nu gewoon een gedachte.

Ik neem jullie even mee in een voorbeeld van een paar jaar geleden. Het was 2021, de start van Stichting Maximaal Geluk. Via Karin van der Aa, toenmalig bestuurslid van de stichting, kwam ik in contact met de oprichter van Buurtgezinnen, Leontine Bibo. Zij heeft mij destijds veel geholpen met de opzet van de stichting. Ik had een keer een afspraak met Leontine en tijdens deze afspraak kwam Christel steeds in mijn hoofd op …raar dacht ik. Ik liet het maar even. In die tijd was Christel namelijk iemand die ik heel aardig vond en een goede klik mee had tijdens een training, maar verder nooit meer sprak.

Een paar dagen later zag ik in een post op Linkedin de oproep van Leontine dat ze op zoek was naar iemand om Buurtgezinnen op te zetten in de Gemeente Eindhoven. Christel woonde in Eindhoven en ik dacht meteen ik moet haar bellen. Dit is misschien wel een functie voor haar.

Mijn intuïtie klopte, de gedachte was dus geen op zich zelf staande gedachte, maar een intuïtieve gedachte. Inmiddels werkt Christel al een aantal jaar met heel veel plezier voor Buurtgezinnen.

Mijn mind vond hier in het begin van alles van. Gedachten als…..hoezo zou ik Christel nu gaan bellen, ik heb haar al maanden niet meer gesproken. Ze zal wel denken……Volgens mij heeft ze al heel leuk werk…zo goed ken ik haar niet.

Nu vindt mijn mind er soms ook nog iets van, maar negeer ik dit en luister ik vaker naar de fluisteringen van mijn intuïtie. Heel fijn en ik merk dat keuzes zoveel makkelijker te maken zijn en alles meer in flow is.

We zitten zoveel in ons hoofd, zonde en zo niet nodig. Het kan echt anders!

Benieuwd en nieuwsgierig hoe dit ook voor jou kan werken?

25 juni staat de training Minder Hoofd Meer Intuïtie weer gepland.

Er zijn nog 4 plekken vrij.

Zie ik je dan?

Liefs, Nanette

Liefs Nanette

Deel Dit Verhaal, Kies Je Platform!