Persoonlijke Ontwikkeling en Intuïtie

Jaartraject Persoonlijke Ontwikkeling en Intuïtie

Dit jaartraject is voor jou wanneer je klaar bent met oude patronen en gedachten. Je wilt af van de zelf sabotage en los komen van de mening van anderen. Kortom je bent klaar voor een nieuwe versie van zichzelf en je wilt dit avontuur aangaan met mij en een groep gelijkgestemden die diepgang zoeken als het gaat om persoonlijke ontwikkeling, maar ook met beide benen op de grond staan.

Je wilt dit omdat je gelooft in jezelf, maar het er nu op een of andere manier nog niet helemaal uitkomt. Het is een brug te ver om in therapie te gaan en je hebt geen behoefte aan een coach waarmee je 1 op 1 aan de slag gaat. Je wilt positief en met lichtheid aan jezelf werken.

Je wilt dit ook omdat je toe bent aan een meer spirituele en alternatieve manier van werken. Helder, duidelijk, intuïtief en direct. Ik ben eerlijk, oprecht en geef je wat je nodig hebt, niet wat je wilt horen. Ik doe dit met liefde, lichtheid en humor.

In het jaartraject ga je aan de slag met voor jou belangrijke doelen in jouw leven. Ik zelf ben de hoofdtrainer. In het jaartraject werk ik veel samen met professionals die gastlessen verzorgen. Deze lessen zullen afhankelijk zijn van de doelen en wensen vanuit de groep. Om je een idee te geven van de thema’s die langs kunnen komen: intuïtie, meditatie, mediumschap, familieopstellingen, kwantumfysica, tarot, werken met spirituele kaarten, manifesteren en visualiseren, persoonlijke ontwikkeling en de werking van het brein.

Dit jaartraject is voor jou als je onderstaand herkent:
– Je wilt in een groep met gelijkgestemden leren, ontwikkelen en delen.
– Je wilt terug naar jouw authentieke kern.
– Je wilt een investering doen in jouw persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling
– Je hebt behoefte aan support en samenwerking vanuit de groep
– Je wilt meer loskomen van het hoofd
– Je wilt weer volledig in verbinding komen met jouw intuïtie
– Je wilt jouw missie ontdekken en vormgeven


Waar: Houten
Trainingsdata: 12 september 2024, 17 oktober 2024, 14 november 2024, 12 december 2024, 16 januari 2025, 13 februari 2025, 13 maart 2025, 17 april 2025, 15 mei 2025, 18 september 2025

Tijden: 10.00u-15.30u
Kosten € 2.995,00 exclusief BTW.