Achter de schermen….

//Achter de schermen….

Hoe gaat het achter de schermen?

Dat krijg ik de laatste weken veel te horen, tijd voor een update op mijn blog.

Ik heb me een tijdje opgesloten in mijn coconnetje en het is weer tijd om te delen, te inspireren en hulp te vragen aan jullie!

Na 4 februari kwam er toch een beetje een gat. Ik had zolang na deze dag uitgekeken en toen het 5 februari was dacht ik: en nu? Daar ben ik een paar dagen in blijven hangen en toen heb ik mezelf bij de kladden gepakt en weer in de actie gegaan.

Wat wilde ik nu echt? Waar wil ik heen met Wezenlijk Veranderen en met mijn Theatershow? Wat heb ik de wereld te bieden, hoe ga ik dat doen en met wie.

Hier heb ik antwoord op. Wezenlijk veranderen is en blijft mijn bedrijf en binnen dit bedrijf bied ik coaching, training en theater aan. Omdat ik iedereen succes én 100% geluk gun, ben ik groter gaan denken. Intussen ben ik hiermee op weg naar mijn droomleven, namelijk een beweging opzetten en een echte wezenlijke verandering teweeg brengen bij alle Nederlanders.

Mijn missie is om alle Nederlanders weer verliefd te laten worden op zichzelf en ik ben samen met mijn dreamteam Jolijn en Sieka plannen aan het schrijven om dit volledig te gaan uitrollen.

Ik hoor jullie denken….ja leuk, maar wat zijn jullie dan aan het doen?

  • Mijn unieke ‘wezenlijk veranderen- ik ben weer verliefd op mij’ methode aan het ontwikkelen
  • Mijn theatershow aan het ‘verkopen’ aan theaters, doel is om dit jaar nog 4 keer in het theater te staan, 22 juni in Utrecht is al zeker trouwens. Dan speel ik in het UCK Domplein, kaartjes zijn binnekort te bestellen via mijn website.
  • Mijn theatershow te verkopen aan organisaties die dezelfde missie hebben als ik: mensen gelukkiger te laten worden, denk aan mantelzorgorganisaties, organisaties binnen de psychologische hulpverlening en andere kwetsbare doelgroepen
  • Mijn theatershow aan het herschrijven voor managers en leidinggevenden in organisaties.
  • Een jaarprogramma aan het ontwikkelen voor individuen, teams en organisaties om wezenlijk te veranderen en weer compleet verliefd te worden op zichzelf en elkaar.

Dit alles met ups en downs. Soms zijn er namelijk stomme saboterende stemmetjes die stomme dingen zeggen als:

  • Wie ben jij nu?
  • Jij een eigen methode? Je bent toch geen wetenschapper die onderzoek heeft gedaan?
  • Kun je dit wel?
  • Zitten mensen hier wel op te wachten?

Gelukkig weet ik hoe ik deze gedachten meteen kan tackelen en zet ik deze stemmetjes om in positieve en helpende gedachten die me helpen mijn doelen te bereiken.

Maar ook ik blijf een mens en in die bovenkamer gebeuren soms rare dingen.

Ik houd vast aan mijn missie, mijn passie en mijn talent. Het is namelijk zo zonde om hier niets mee te doen.

Ik heb de wereld namelijk zulke mooie dingen te bieden dat het arrogant zou zijn dit niet te delen.

Ik wil je om hulp vragen

Zou je eens willen nadenken over bedrijven/teams waarvan jij weet dat ze wel een beetje extra liefde kunnen gebruiken?

Organisaties die gaan voor een tien en daar hulp bij kunnen gebruiken? Werk jij daar? Ken jij mensen die dit nodig hebben stuur me dan even een mailtje! Dat zou ik zo tof vinden!

mailto:nanette@wezenlijkveranderen.nl

Hoe kun je alles uit je organisatie halen als je medewerkers zichzelf maar een zesje geven?