Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Adviseur duurzame inzetbaarheid

Bent u op zoek naar een adviseur duurzame inzetbaarheid? Dan bent u bij Wezenlijk Veranderen aan het goed adres. Voor organisaties is het belangrijk dat medewerkers goed inzetbaar zijn en ook blijven. Dat ze plezier hebben in hun werk en er energie van krijgen. Hierdoor kunnen medewerkers namelijk beter inspelen op wijzigingen binnen hun takenpakket en loopbaan. Een werknemer is voor een belangrijk deel zelf verantwoordelijk voor zijn eigen inzetbaarheid maar het ligt voor de hand dat een werkgever hier ook aan bijdraagt. Want een afdeling of bedrijf kan alleen goed functioneren als alle medewerkers goed in hun vel zitten. Een adviseur duurzame inzetbaarheid kan hierbij helpen.

Het beste uit jezelf halen

Je kunt pas goed functioneren als je zelf gelukkig bent. Werkgeluk gaat voor een groot deel samen met persoonlijk geluk. Want je kunt alleen goed presteren als je overtuigd bent van eigen kunnen en je kunt alleen het beste uit anderen halen als je ook het beste uit jezelf haalt. Dit klinkt allemaal heel mooi, maar het is niet eenvoudig. Onze adviseur duurzame inzetbaarheid gaat samen kijken naar hoe je wezenlijk kunt veranderen. Wij hebben verschillende programma’s ontwikkeld voor bedrijven die een structurele wezenlijke verandering willen doorvoeren. Wij willen graag iets toevoegen aan een mooiere, gelukkigere en verbindende samenleving. Onze adviseur duurzame inzetbaarheid leert je dat liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal moeten staan.

Wat levert het op

Nadat onze adviseur duurzame inzetbaarheid met een afdeling of bedrijf aan de slag is gegaan, merk je al snel verschil. Minder ziekteverzuim, een goede sfeer binnen de organisatie, minder verloop van personeel, werknemers gaan weer met plezier naar hun werk en voelen zich een stuk gelukkiger. Dit kunnen we realiseren door middel van coaching, training en theater in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze doelgroep is een ware inspiratiebron voor ons. We kunnen ontzettend veel van elkaar leren zoals improviseren, zelfvertrouwen krijgen, flexibel zijn, loslaten, accepteren en blij zijn met wat er is.

Over Wezenlijk Veranderen

Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, welkom moed, mildheid, humor en actie. Onze adviseur duurzame inzetbaarheid kan je hierbij helpen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Dat kan per mail maar ook via Facebook of Skype.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten