Blog

De kunst van het niks doen

De kunst van het niks doen…

Na het lezen van dit blog heb jij helder hoe je zonder schuldgevoel even lekker helemaal niks kunt doen!

Helemaal niks doen. Wanneer is de laatste keer dat jij dat deed? Kun je het je herinneren? Veel van mijn klanten kijken me wazig aan als ik deze vraag stel. Mijn klanten houden namelijk van actie, van bezig zijn en van resultaat. En mijn klanten willen het graag goed doen en vinden zichzelf lui als ze niks doen.

Dromen

Zo ga jij je doelen wel gaat behalen!

Wil jij je doelen behalen, trots zijn op jezelf als het gaat om jouw goede voornemens?

In dit blog ga ik je handvatten geven, zodat jij met groot gemak je doelen gaat behalen!

Herken je dat, je hebt al jaren dezelfde lijst met goede voornemens. Je weet dat het elk jaar hetzelfde liedje is, je houdt het een tijdje goed vol, maar daarna kakt het in en ga je weer minder sporten, minder tijd voor jezelf maken en verval je weer in oude patronen.

Geloof niet alles wat je denkt

Geloof niet alles wat je denkt

Na dit artikel heb jij een aantal handvatten hoe jij weer de regie krijgt over jouw gevoelens in plaats van andersom.

Geloven in je gedachtenGeloof niet alles wat je denkt! Herken je dat, dat je weet dat je negatieve gevoelens met je aan de haal gaan en dat ze soms leidend zijn als het gaat om je zelfbeeld? Je hebt een rotdag en je voelt je gepikeerd en onrustig. Je bent er klaar mee en je merkt dat je er van alles bij gaat  halen.

Het geheim achter de Wetten van Nanette

Na het lezen van dit blog heb jij helder wat de Wetten van Nanette voor jou kunnen betekenen als het gaat om het verhogen van jouw levensgeluk en en wat jij kunt doen om jouw droomleven te gaan creëren. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om zeer waardevolle handvatten te ontvangen om jouw dromen om te gaan zetten in actie. Hierdoor blijven het geen dromen, maar worden het feiten.

 Wellicht herken je het wel,

Ik ga het gewoon doen

Ik ga het gewoon doen

20 december 2018, overleed mijn vader. Mijn vader was echt de liefste, wij hadden zo’n bijzondere  band, we maakten elkaars zinnen af, voelden elkaar feilloos aan en als enig kind hebben mijn vader en ik vaak mijn moeder in de maling genomen. Wat een lol hadden we dan. De liefde tussen ons was onbeschrijflijk groot, door deze liefde heb ik hem op 20 december 2018 los kunnen laten.

De grootste fout die je als twijfelkont kunt maken

De grootste fout die je als twijfelkont kunt maken

Na het lezen van dit blog weet jij precies wat je moet doen om te stoppen met twijfelen.

Vind je het ook zo lastig om keuzes te maken en continue te denken in scenario’s als dan, wat als ik deze keuze maak, dan heeft dit consequenties voor mijn gezin, maar als ik hem niet maak voor mezelf. Je wikt en weegt alles af, maakt lijstjes met voors -en tegens en uiteindelijk heb je na een aantal weken nog geen keuze gemaakt.

3 dingen die jou tegenhouden om de juiste keuze te maken

Ben jij wel eens bang een foute keuze te maken?

Na het lezen van dit artikel kun jij weer makkelijker kunt keuzes maken en heb je 3 tips gekregen om in actie te komen

1 Je zit te veel in je hoofd

Veel vrouwen overdenken, piekeren, liggen nachten wakker en hebben last van het ‘wat, als, dan-syndroom’. Ze zijn geneigd voordat ze een keuze maken altijd eerst heel veel na te denken en voor-en tegens tegen elkaar af te wegen.

De 3 geheimen die succesvolle vrouwen weten waardoor ze nooit over hun grenzen heengaan

Wil jij beter je eigen grenzen bewaken?

Aan het einde van dit artikel weet jij precies wat je moet doen om jouw grenzen beter te bewaken.

Ze vragen hulp

Heel veel vrouwen vinden het moeilijk om hulp te vragen. Soms zijn er dan gedachten als: Ik moet het toch gewoon zelf allemaal kunnen of als ik het doe gebeurt het lekker op mijn manier en dat is de beste. Nou ik zal je uit de droom helpen…je hoeft het echt niet alleen te doen en jouw manier is echt niet altijd de beste manier-😉

Achter de schermen….

Hoe gaat het achter de schermen?

Dat krijg ik de laatste weken veel te horen, tijd voor een update op mijn blog.

Ik heb me een tijdje opgesloten in mijn coconnetje en het is weer tijd om te delen, te inspireren en hulp te vragen aan jullie!

Na 4 februari kwam er toch een beetje een gat. Ik had zolang na deze dag uitgekeken en toen het 5 februari was dacht ik: en nu?