Blog

Ik ga het gewoon doen

Ik ga het gewoon doen

20 december 2018, overleed mijn vader. Mijn vader was echt de liefste, wij hadden zo’n bijzondere  band, we maakten elkaars zinnen af, voelden elkaar feilloos aan en als enig kind hebben mijn vader en ik vaak mijn moeder in de maling genomen. Wat een lol hadden we dan. De liefde tussen ons was onbeschrijflijk groot, door deze liefde heb ik hem op 20 december 2018 los kunnen laten.

De grootste fout die je als twijfelkont kunt maken

De grootste fout die je als twijfelkont kunt maken

Na het lezen van dit blog weet jij precies wat je moet doen om te stoppen met twijfelen.

Vind je het ook zo lastig om keuzes te maken en continue te denken in scenario’s als dan, wat als ik deze keuze maak, dan heeft dit consequenties voor mijn gezin, maar als ik hem niet maak voor mezelf. Je wikt en weegt alles af, maakt lijstjes met voors -en tegens en uiteindelijk heb je na een aantal weken nog geen keuze gemaakt.

3 dingen die jou tegenhouden om de juiste keuze te maken

Ben jij wel eens bang een foute keuze te maken?

Na het lezen van dit artikel kun jij weer makkelijker kunt keuzes maken en heb je 3 tips gekregen om in actie te komen

1 Je zit te veel in je hoofd

Veel vrouwen overdenken, piekeren, liggen nachten wakker en hebben last van het ‘wat, als, dan-syndroom’. Ze zijn geneigd voordat ze een keuze maken altijd eerst heel veel na te denken en voor-en tegens tegen elkaar af te wegen.

De 3 geheimen die succesvolle vrouwen weten waardoor ze nooit over hun grenzen heengaan

Wil jij beter je eigen grenzen bewaken?

Aan het einde van dit artikel weet jij precies wat je moet doen om jouw grenzen beter te bewaken.

Ze vragen hulp

Heel veel vrouwen vinden het moeilijk om hulp te vragen. Soms zijn er dan gedachten als: Ik moet het toch gewoon zelf allemaal kunnen of als ik het doe gebeurt het lekker op mijn manier en dat is de beste. Nou ik zal je uit de droom helpen…je hoeft het echt niet alleen te doen en jouw manier is echt niet altijd de beste manier-😉

Achter de schermen….

Hoe gaat het achter de schermen?

Dat krijg ik de laatste weken veel te horen, tijd voor een update op mijn blog.

Ik heb me een tijdje opgesloten in mijn coconnetje en het is weer tijd om te delen, te inspireren en hulp te vragen aan jullie!

Na 4 februari kwam er toch een beetje een gat. Ik had zolang na deze dag uitgekeken en toen het 5 februari was dacht ik: en nu?