Contact opnemen

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, wil je gewoon even sparren of meer achtergrondinformatie?

Aanmelden E-zine

Een goed begin is om jezelf te abonneren op mijn e-zine vol met gratis artikelen en tips om nog succesvoller te worden als ondernemer.

Gratis videoserie Ondernemersgeluk ontvangen?

dit veld niet invullen s.v.p.

Business coach Amersfoort

Een business coach voor professionals in bijvoorbeeld Amersfoort is als een coach in de sport: die kan uiteindelijk zelf de resultaten niet wegzetten maar wel vooraf en tijdens de prestatie een wezenlijk verschil maken in het eindresultaat. Precies dat is wat ik, Nanette van Wezel, als business coach voor Amersfoort, Soest, Baarn, Leusden en omgeving graag doe: het verschil maken voor de professional.

Of het nu belabberd, goed of matig gaat met een onderneming: de ondernemers ervaren altijd een zekere mate van druk en dat raakt onvermijdelijk ook de persoon. Op papier bestaat een bedrijf natuurlijk vooral uit functies en functieprofielen, maar in de praktijk kom je die helemaal niet tegen. Op die werkvloer zie je uiteindelijk alleen mensen; personen die het maximale van die functieomschrijving willen maken. Als business coach voor Amersfoort en omgeving ga ik daarom echt in op de persoon achter de manager of ondernemer. Mijn aandachtige aanpak is persoonlijk en ik ga met ondernemers de zoektocht aan: op zoek naar passies, naar wat ze het allerliefst doen, naar de dromen om na te jagen, naar het waarom of de juiste flow.

Ervaar de persoonlijke en doortastende aanpak zelf: neem contact op met uw business coach voor Amersfoort, Soest, Baarn, Leusden en omgeving.