Contact opnemen

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, wil je gewoon even sparren of meer achtergrondinformatie?

Aanmelden E-zine

Een goed begin is om jezelf te abonneren op mijn e-zine vol met gratis artikelen en tips om nog succesvoller te worden als ondernemer.

Gratis videoserie Ondernemersgeluk ontvangen?

dit veld niet invullen s.v.p.

Business coach Amsterdam

Een business coach voor professionals in bijvoorbeeld Amsterdam is als een coach in de sport: die kan zelf het eindresultaat niet wegzetten maar wel vooraf en tijdens de prestatie een wezenlijk verschil maken in dat eindresultaat. Precies dat is wat ik, Nanette van Wezel, als business coach in Amsterdam, Amstelveen, Abcoude, Zaandam en omgeving graag doe: het verschil maken voor de professional en zijn of haar bedrijfsresultaat.

Of het nu teleurstellend, goed of middelmatig gaat met een onderneming: de managers of leiders ervaren altijd een zekere mate van druk en dat raakt onvermijdelijk ook de persoon. Op papier lijkt een bedrijf in zekere zin een verzameling functies en functieprofielen, maar in de praktijk kom je die helemaal niet tegen. Op die werkvloer zie je namelijk alleen echte mensen; personen die het maximale van hun functieomschrijving willen verwezenlijken. Als business coach voor Amsterdam en omgeving ga ik daarom echt in op de persoon achter de functie. Ik ga met ondernemers een zoektocht aan: op zoek naar passies, naar wat ze het allerliefst doen, naar de dromen om na te jagen, naar het waarom en de juiste flow.

Ervaar de persoonlijke en succesvolle aanpak zelf: neem contact op met uw business coach voor Amsterdam, Amstelveen, Abcoude, Zaandam en regio.