Contact opnemen

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, wil je gewoon even sparren of meer achtergrondinformatie?

Aanmelden E-zine

Een goed begin is om jezelf te abonneren op mijn e-zine vol met gratis artikelen en tips om nog succesvoller te worden als ondernemer.

Gratis videoserie Ondernemersgeluk ontvangen?

dit veld niet invullen s.v.p.

Business coach Breda

Een business coach voor professionals in bijvoorbeeld Breda is als een coach in het voetbal: die kan zelf het eindresultaat niet wegzetten maar wel vooraf en tijdens de wedstrijd een wezenlijk verschil maken in dat eindresultaat. Exact dat is wat ik, Nanette van Wezel, als business coach in Breda, Zevenbergen, Etten-Leur en Oosterhout graag doe: het verschil maken voor de professional en zijn of haar bedrijfsresultaat.

Of een onderneming nu teleurstellend, uitstekend of middelmatig draait: de managers of leiders ervaren altijd een zekere mate van druk en dat raakt onvermijdelijk ook de persoon. Op papier lijkt een bedrijf in bepaald opzicht een verzameling van functies en functieprofielen, maar in de praktijk kom je die helemaal niet tegen. In de praktijk tref je namelijk alleen maar echte mensen; personen die het maximale van hun functieomschrijving proberen te maken. Als business coach voor Breda en omliggende plaatsen ga ik daarom echt in op de persoon achter de functie. Persoon en functie gaan in de beroepspraktijk uiteindelijk hand in hand, dus laten we op zoek gaan naar jouw balans. Laat het ontplooien, sparren, en trainen gerust aan mij over.

Ervaar de persoonlijke en doortastende aanpak zelf: neem contact op met uw business coach voor bijvoorbeeld Breda, Zevenbergen, Etten-Leur en Oosterhout.