Contact opnemen

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, wil je gewoon even sparren of meer achtergrondinformatie?

Aanmelden E-zine

Een goed begin is om jezelf te abonneren op mijn e-zine vol met gratis artikelen en tips om nog succesvoller te worden als ondernemer.

Gratis videoserie Ondernemersgeluk ontvangen?

dit veld niet invullen s.v.p.

Business coach Den Bosch

Als business coach voor Den Bosch en omgeving ondersteun ik, Nanette van Wezel, professionals om nog meer uit zichzelf te halen en in hun bedrijf te stoppen. Ook voor mensen in Rosmalen, Vught en Sint Michielsgestel sta ik natuurlijk klaar. Met mijn waardevolle achtergrond als trainer, facilitator, dagvoorzitter, aanjager en coach heb ik alles in huis om ondersteuning te bieden in de meest uiteenlopende bedrijfssituaties.

In mijn werk als business coach voor Den Bosch, Rosmalen, Vught en Sint Michielsgestel gaat het in grote lijnen om het ontwikkelen van zowel de persoon als de professional. Met coaching speel ik dus in op de menselijke aspecten en op de zakelijke kanten die samen een geweldige ondernemer, directeur-eigenaar, zzp’er of mkb’er maken. Ondernemers hebben vaak een prachtige loopbaan achter de rug en geleerd hun eigen boontjes te doppen, maar ze worden soms begrensd door hun eigen kokervisie en vinden het daarbij lastig om hulp in te schakelen. Daarom is Nanette van Wezel er voor jou om op een gelijkwaardig niveau te sparren en het beste uit jezelf als mens en ondernemer te halen.

Schakel mij in als business coach voor Den Bosch en omgeving door contact op te nemen of door direct online aan te melden.