Contact opnemen

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, wil je gewoon even sparren of meer achtergrondinformatie?

Aanmelden E-zine

Een goed begin is om jezelf te abonneren op mijn e-zine vol met gratis artikelen en tips om nog succesvoller te worden als ondernemer.

Gratis videoserie Ondernemersgeluk ontvangen?

dit veld niet invullen s.v.p.

Business coach Den Haag

Als business coach in Den Haag en omgeving ondersteun ik, Nanette van Wezel, professionals om nog meer uit zichzelf en hun bedrijf te halen. Ook voor professionals uit Voorburg, Leidschendam en Rijswijk sta ik natuurlijk klaar. Met mijn waardevolle en uitgebreide ervaring als trainer, facilitator, dagvoorzitter, aanjager en coach heb ik alles in huis om ondersteuning te bieden in de meest uiteenlopende bedrijfssituaties.

In mijn werk als business coach voor Den Haag, Voorburg, Leidschendam en Rijswijk gaat het in de eerste plaats om het ontwikkelen van zowel de persoon als de professional. Met een trainingstraject speel ik dus in op de menselijke aspecten en op de zakelijke kanten die samen een succesvolle ondernemer, directeur-eigenaar, zzp’er of mkb’er maken. Ondernemers hebben meestal een mooie loopbaan achter de rug en geleerd hun eigen boontjes te doppen, maar ze worden soms begrensd door hun eigen kokervisie en vinden het lastig om daarbij hulp in te schakelen. Daarom is Nanette van Wezel er voor jou om te sparren en om je te helpen het beste uit jezelf als mens en ondernemer te halen.

Schakel mij daarom in als business coach voor Den Haag en de regio door contact op te nemen, of door direct online het aanmeldingsformulier in te vullen.