Contact opnemen

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, wil je gewoon even sparren of meer achtergrondinformatie?

Aanmelden E-zine

Een goed begin is om jezelf te abonneren op mijn e-zine vol met gratis artikelen en tips om nog succesvoller te worden als ondernemer.

Gratis videoserie Ondernemersgeluk ontvangen?

dit veld niet invullen s.v.p.

Business coach Eindhoven

Als business coach in Eindhoven en omgeving ondersteun ik, Nanette van Wezel, professionals om het allerbeste uit zichzelf en hun bedrijf te halen. Ook voor professionals uit Geldrop, Helmond en Veldhoven sta ik uiteraard klaar. Met mijn uitgebreide ervaring als trainer, facilitator, dagvoorzitter, aanjager en coach heb ik alles in huis om ondersteuning te bieden in alle voorkomende bedrijfssituaties.

In mijn werk als business coach voor Eindhoven, Geldrop, Helmond en Veldhoven gaat het vooral om het ontwikkelen van zowel de persoon als de professional. Met een trainingstraject speel ik dus in op de menselijke én de zakelijke aspecten die samen een zzp’er, ondernemer, directeur-eigenaar of mkb’er maken. Ondernemers hebben meestal een mooie loopbaan achter de rug en geleerd alles zelf te doen, maar ze worden soms begrensd door hun eigen kokervisie en vinden het lastig om daarbij hulp in te schakelen. Daarom ben ik er voor jou om op gelijkwaardig niveau te sparren en om je te helpen het beste uit jezelf als mens en ondernemer te halen.

Schakel mij juist daarom in als business coach voor Eindhoven en de regio en neem daarvoor contact op, of vul online het aanmeldingsformulier in.