Contact opnemen

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, wil je gewoon even sparren of meer achtergrondinformatie?

Aanmelden E-zine

Een goed begin is om jezelf te abonneren op mijn e-zine vol met gratis artikelen en tips om nog succesvoller te worden als ondernemer.

Gratis videoserie Ondernemersgeluk ontvangen?

dit veld niet invullen s.v.p.

Business coach Haarlem

Als business coach in Haarlem en regio ondersteun ik, Nanette van Wezel, professionals om het beste uit zichzelf en hun onderneming te halen. Ook voor professionals uit Heemstede, Bloemendaal en Beverwijk ben ik de juiste coach. Met mijn jarenlange ervaring als trainer, facilitator, dagvoorzitter, aanjager en coach heb ik de nodige kennis en kunde in huis om ondersteuning te bieden in alle voorkomende bedrijfssituaties. Onder de noemer van mij eigen onderneming Wezenlijk Veranderen ga ik graag aan de slag met het ontplooien van u en uw ondernemingsperspectief.

In mijn werk als business coach voor Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Beverwijk gaat het vooral om het versterken van zowel de persoon als de professional. Met op maat afgestemde coaching  speel ik in op de menselijke én de zakelijke aspecten die samen een geweldige mkb’er, ondernemer, directeur-eigenaar of zzp’er maken. Ondernemers hebben meestal een geslaagde loopbaan achter de rug en geleerd hun eigen boontjes te doppen, maar ze worden nogal eens begrensd door hun eigen kokervisie. Daarom is Nanette van Wezel er om je te helpen het beste uit jezelf als mens en ondernemer te halen.

Schakel mij daarom in als business coach voor Haarlem of omliggende plaatsen en neem daarvoor gerust contact op, of vul online het aanmeldingsformulier in.