Contact opnemen

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, wil je gewoon even sparren of meer achtergrondinformatie?

Aanmelden E-zine

Een goed begin is om jezelf te abonneren op mijn e-zine vol met gratis artikelen en tips om nog succesvoller te worden als ondernemer.

Gratis videoserie Ondernemersgeluk ontvangen?

dit veld niet invullen s.v.p.

Business coach Hilversum

U zoekt een business coach in Hilversum, Naarden, Bussum, Laren of omgeving? Dan heeft u Nanette van Wezel gevonden: de coach die zich richt op de maximale ontwikkeling van zowel mens als ondernemer.

Als business coach in Hilversum, Naarden, Bussum, Laren en de regio biedt ik mensen een frisse kijk, een deskundig sparringpartner, objectieve blikken, kritische vragen en doeltreffende oefeningen. Ik ga graag aan de slag met mensen om hun specifieke groeidoel te behalen en overtreffen, of om juist nieuwe doelen te vinden.

Als business coach kom ik naar Hilversum en omgeving om zakelijke en persoonlijke aspecten van het ondernemen optimaal tot ontwikkeling te brengen. Op zakelijk gebied kan ik een goed onderlegde bijdrage leveren, bijvoorbeeld over verandertrajecten waarbij oude patronen doorbroken moeten worden. Voor het bedrijf is dat een lastig obstakel, voor mij een bekende uitdaging die we samen constructief en positief tegemoet treden. Daarbij zal ook voldoende aandacht zijn voor de innerlijke processen, want de persoon wordt nogal eens vergeten terwijl dat juist het startpunt is van al het ondernemen. Als objectief gesprekspartner zal ik luisteren zonder oordeel met complete aandacht voor jou als mens en ondernemer.

Schakel uw business coach voor Hilversum en omgeving in via het online inschrijfformulier of via de contactgegevens.