Contact opnemen

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, wil je gewoon even sparren of meer achtergrondinformatie?

Aanmelden E-zine

Een goed begin is om jezelf te abonneren op mijn e-zine vol met gratis artikelen en tips om nog succesvoller te worden als ondernemer.

Gratis videoserie Ondernemersgeluk ontvangen?

dit veld niet invullen s.v.p.

Business coach Rotterdam

U was op zoek naar een business coach in Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Vlaardingen, Schiedam of omgeving? Dan heeft u Nanette van Wezel gevonden: de ervaren trainer die zich richt op de ontwikkeling van zowel mens als ondernemer.

Als business coach in Rotterdam, Capelle a/d IJssel, Vlaardingen, Schiedam en omliggende gemeenten biedt ik mensen een frisse kijk, een deskundig sparringpartner, objectieve blikken, kritische vragen en doeltreffende oefeningen. Ik ga altijd graag aan het werk met mensen om hun specifieke groeidoel te behalen en overtreffen, of om juist nieuwe doelen te ontdekken. Zo werk ik als businesscoach met bijvoorbeeld de directeur-eigenaar, de MKB’er en de ZZP’er.

Als business coach kom ik naar Rotterdam en omgeving om persoonlijke en zakelijke facetten van het ondernemen tot ontwikkeling te brengen. Voor de ondernemer is bijsturen in volle vaart soms lastig, voor mij is het een bekende uitdaging die we samen constructief en positief tegenmoed treden. Daarbij zal ook voldoende aandacht zijn voor de innerlijke mens, want die wordt nogal eens vergeten terwijl dat juist het startpunt is van al het ondernemen. Als objectief gesprekspartner zal ik luisteren zonder oordeel met complete aandacht voor jou als mens en ondernemer.

Schakel uw business coach voor Rotterdam en omgeving in via de contactgegevens of het online inschrijfformulier.