Contact opnemen

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, wil je gewoon even sparren of meer achtergrondinformatie?

Aanmelden E-zine

Een goed begin is om jezelf te abonneren op mijn e-zine vol met gratis artikelen en tips om nog succesvoller te worden als ondernemer.

Gratis videoserie Ondernemersgeluk ontvangen?

dit veld niet invullen s.v.p.

Business coach Tilburg

U was op zoek naar een business coach in Tilburg, Oisterwijk, Berkel Enschot, Goirle of omliggende plaatsen? Dan heeft u Nanette van Wezel gevonden: de bedreven en gedreven trainer die zich richt op de ontwikkeling van zowel mens als ondernemer. Ik werk veel met ondernemers maar doe ook trajecten met directeuren, topmanagers en groepen medewerkers of zakenrelaties.

Als business coach in Tilburg, Oisterwijk, Berkel Enschot, Goirle en de regio biedt ik een frisse kijk, een deskundig sparringpartner, objectieve blikken, kritische vragen en doeltreffende oefeningen. Ik ga altijd graag aan het werk met professionals om hun specifieke groei ambities te behalen en overtreffen, of om juist nieuwe doelen te ontdekken.

Als business coach kom ik naar Tilburg en omgeving om Wezenlijke Verandering te bewerkstelligen samen met ondernemers. Op zakelijk gebied kan ik vanuit kennis en ervaring een uitstekende bijdrage leveren. Veranderen lijkt soms een onneembare vesting, voor is het een bekende uitdaging die we samen constructief en positief tot een succes gaan brengen. Daarbij zal zeker ook uitgebreid aandacht zijn voor de innerlijke mens: het startpunt van al het ondernemen.

Schakel uw business coach in bijvoorbeeld Tilburg in via de contactgegevens of het online inschrijfformulier.