Contact opnemen

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, wil je gewoon even sparren of meer achtergrondinformatie?

Aanmelden E-zine

Een goed begin is om jezelf te abonneren op mijn e-zine vol met gratis artikelen en tips om nog succesvoller te worden als ondernemer.

Gratis videoserie Ondernemersgeluk ontvangen?

dit veld niet invullen s.v.p.

Business coach Utrecht

U zocht een geschikte business coach in Utrecht, Maarssen, Zeist, Nieuwegein of omliggende plaatsen? Dan heeft u Nanette van Wezel gevonden: de gedreven en bedreven coach die zich richt op de gecombineerde ontplooiing van  mens en professional. Ik train en coach veel ondernemers, bijvoorbeeld in hun positie als ZZP’er in hun eenmanszaak of directeur-eigenaar binnen het MKB.

Als business coach in Utrecht, Maarssen, Zeist en Nieuwegein biedt ik kritische vragen, een frisse kijk, een deskundig sparringpartner, en praktijkgerichte oefeningen. Ik ga altijd enthousiast en doortastend aan het werk met professionals om hun specifieke groeiambities te verwezenlijken, of om juist nieuwe doelen te ontdekken.

Als business coach kom ik naar Utrecht en andere steden om mensen te ondersteunen met zowel persoonlijke als zakelijke facetten van het ondernemen. Op zakelijk gebied kan ik vanuit kennis en ervaring een doorslaggevende inbreng hebben, bijvoorbeeld tijdens een 1 op 1 VIP sessie. Daarbij is ook uitgebreid aandacht voor de mens achter de professional: die is immers het startpunt van al het ondernemen. Als waardig gesprekspartner zal ik zonder oordeel luisteren, complete aandacht hebben voor jou als mens en ondernemer en reageren vanuit kennis en ervaring.

Schakel uw business coach in bijvoorbeeld Utrecht in via de pagina met contactgegevens of via het online inschrijfformulier.