Contact opnemen

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, wil je gewoon even sparren of meer achtergrondinformatie?

Aanmelden E-zine

Een goed begin is om jezelf te abonneren op mijn e-zine vol met gratis artikelen en tips om nog succesvoller te worden als ondernemer.

Gratis videoserie Ondernemersgeluk ontvangen?

dit veld niet invullen s.v.p.

Business coach

Een business coach is als een coach in de sport: die kan uiteindelijk zelf de resultaten niet wegzetten maar wel vooraf en tijdens de prestatie een wezenlijk verschil maken in het eindresultaat. Precies dat is wat ik, Nanette van Wezel, als business coach graag doe: het verschil maken voor de professional, de directeur-eigenaar binnen het MKB bedrijf, de zzp’er, de zelfstandige professional en de eenmanszaak.

Of het nu slecht, goed of matig gaat met een bedrijf: ondernemers ervaren altijd een bepaalde mate van druk en dat raakt onvermijdelijk ook de persoon. Op papier bestaat een bedrijf altijd alleen uit functies en functieprofielen, maar in de praktijk op de werkvloer kom je die helemaal niet tegen. Op die werkvloer zie je uiteindelijk alleen mensen. Als business coach ga ik daarom met veel aandacht in op de persoon achter de professional. Mijn aanpak is persoonlijk en ik ga met ondernemers een zoektocht aan: op zoek naar passies, naar wat ze het allerliefst doen, naar de dromen om na te jagen, naar het waarom en de juiste flow. Laat het uitdagen, ontplooien, versterken, trainen en coachen van professionals maar over aan Wezenlijk Veranderen.

Ervaar de persoonlijke en succesvolle aanpak zelf: neem contact op met business coach Nanette van Wezel.