Contact opnemen

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, wil je gewoon even sparren of meer achtergrondinformatie?

Aanmelden E-zine

Een goed begin is om jezelf te abonneren op mijn e-zine vol met gratis artikelen en tips om nog succesvoller te worden als ondernemer.

Gratis videoserie Ondernemersgeluk ontvangen?

dit veld niet invullen s.v.p.

Business coaching

Ik ben Nanette van Wezel en ik bied business coaching aan met vakmanschap en overtuiging. Ik ben er in het bijzonder voor de professional in een rol als eigenaar van een eenmanszaak, directeur-grootaandeelhouder, of directeur-eigenaar binnen het MKB.

Met mijn business coaching wil ik graag het verschil maken in samenspraak en samenwerking met de professional. Samen gaan we er bijvoorbeeld voor zorgen dat u als professional het maximale uit uzelf haalt, en dat het bedrijf mee kan gaan in het groeiproces dat u als persoon doormaakt.

Business coaching biedt professionals een persoonlijke sparringpartner die waardevol is met bijvoorbeeld gesprekken, praktische tools, objectieve blikken, kritische vragen, oefeningen, opdrachten en bewezen effectieve methoden en technieken. Mijn coaching sluit daarbij aan op het dagelijkse werk van de ondernemer, directeur-eigenaar binnen het MKB of directeur-grootaandeelhouder in kwestie. Uiteindelijk wil ik namelijk juist direct tijd, energie en winst opleveren in plaats van opeisen. Ik ga graag samen met klanten op zoek naar hun kwaliteiten en hartstochten en naar de manier waarop zij die maximaal voor hun onderneming kunnen laten renderen.

Neem gerust contact op voor business coaching van Nanette van Wezel, direct online aanvragen mag natuurlijk ook.