Contact opnemen

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, wil je gewoon even sparren of meer achtergrondinformatie?

Aanmelden E-zine

Een goed begin is om jezelf te abonneren op mijn e-zine vol met gratis artikelen en tips om nog succesvoller te worden als ondernemer.

Gratis videoserie Ondernemersgeluk ontvangen?

dit veld niet invullen s.v.p.

Businesscoach voor vrouwen

Dames opgelet! Ben jij werkzaam in het bedrijfsleven en/of heb je een eigen bedrijf? Maak dan gebruik van mijn diensten als businesscoach voor vrouwen. Ik help jou om jezelf te ontwikkelen, te profileren en om een verpletterende indruk achter te laten op je toehoorders. Als professional, directeur, zzp’er of freelancer wil je immers het verschil maken.

Maar waarom dan een speciale businesscoach voor vrouwen? Het willen slagen zit immers iedere professional en iedere ondernemer in het bloed, maar toch is het verstandig om een verschil in aanpak te maken. Als businesscoach voor vrouwen weet ik precies waar de moderne zakenvrouw behoefte aan heeft. Verwacht van mij geen loze kreten die veel beloven en uiteindelijk niets opleveren, maar juist een persoonlijke aanpak. Ik ga samen met jou op zoek naar de persoon achter de professional.

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Dan is het tijd voor de expertise van een businesscoach voor vrouwen. We kijken samen naar jouw passies, jouw dromen en hoe je dit alles succesvol kunt combineren in je werk en/of onderneming.

Wil je weten hoe we dit gaan aanpakken? Maak dan vandaag nog een afspraak en maak kennis met mijn doortastende aanpak als businesscoach voor vrouwen. Ik kijk er naar uit om je te helpen met het vinden van je nieuwe professionele ‘ik’.