Contact opnemen

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, wil je gewoon even sparren of meer achtergrondinformatie?

Aanmelden E-zine

Een goed begin is om jezelf te abonneren op mijn e-zine vol met gratis artikelen en tips om nog succesvoller te worden als ondernemer.

Gratis videoserie Ondernemersgeluk ontvangen?

dit veld niet invullen s.v.p.

Businesscoach

Ik ben Nanette van Wezel en ik wordt met vakmanschap en overtuiging graag uw businesscoach. Ik ben er zowel voor de professional die bijvoorbeeld een eigen onderneming, eenmanszaak, of MKB hebben.

Als businesscoach kan ik het verschil maken samen met de ondernemer, directeur-eigenaar binnen het MKB of directeur-grootaandeelhouder. Samen gaan we er onder andere voor zorgen dat u als professional het maximale uit uzelf haalt, en dat het bedrijf meegaat in de stijgende lijn die u als persoon inzet.

Een businesscoach helpt als persoonlijke sparringpartner met gesprekken, praktische tools, objectieve blikken, kritische vragen, oefeningen en opdrachten. Mijn coaching sluit daarbij zo perfect mogelijk aan op de beroepspraktijk van de professional in kwestie. Uiteindelijk ben ik er namelijk juist om tijd, energie en winst op te leveren in plaats van op te eisen. Ik ga graag samen met mijn klanten op zoek naar hun kwaliteiten en passies en naar de manier waarop zij die maximaal voor hun bedrijf kunnen laten renderen. Net als in de sport zijn het in het bedrijfsleven de spelers die de resultaten behalen, en de coaches die resultaten vergroten.

Neem gerust contact op voor een kennismaking met uw nieuwe businesscoach Nanette van Wezel.