Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Coach werkgeluk

Huur een coach werkgeluk in als je echt wilt investeren in je medewerkers.  Een coach werkgeluk laat je zien waar de echte prioriteiten liggen. Je brengt een groot deel van je leven door op de werkvloer. Daarom kun je er maar beter voor zorgen dat je het ook naar je zin hebt. Een coach werkgeluk kan je daarbij helpen. Want wie wil er nu niet blij naar zijn werk? De eerste vraag die we stellen is: waar komt jouw werkgeluk vandaan? Word je blij van veel collega’s en reuring om je heen? Of werk je liever in een stil kamertje? Word je gelukkig van het aansturen van een groot team of werk je liever zelfstandig? Kortom, waar word jij blij van?

Zelf je werkgeluk vergroten

De coach werkgeluk gaat vervolgens aan de slag met de antwoorden. Sommige dingen kun je zelf aanpakken om je werkgeluk op de korte termijn te verhogen. Wat zou je bijvoorbeeld morgen al kunnen veranderen? En welke zaken hebben meer tijd nodig of kun je niet alleen veranderen? De coach geeft je verschillende handvatten en inzichten waar je concreet mee aan de slag kunt gaan.

Een positieve werksfeer

Wil je het werkgeluk op je afdeling verhogen? Ga dan aan de slag met de coach werkgeluk van Wezenlijk Veranderen. Met het hele team gaan we aan de slag om een positieve werksfeer te creeren. Samen gaan we kijken waar je echt gelukkig van wordt en waar je goed in bent in je werk. Het is belangrijk om te luisteren naar de wensen van je medewerkers en daar ook iets mee te doen. Pas dan ervaren ze meer werkgeluk en zijn ze ook een stuk gemotiveerder. Wij hebben hiervoor een speciale methode ontwikkeld. Een unieke combinatie van lezing, humor, diepgang en inspiratie waardoor je eigenlijk direct gelukkiger kunt worden in je werk.  Als je met je organisatie een workshop wilt volgen ga je aan de slag met theater. Na deze workshop zijn deelnemers geïnspireerd en hebben ze  nieuwe inzichten gekregen.

Uniek concept

Bij Wezenlijk Veranderen werken we samen met mensen met een beperking.  Zij verzorgen samen met de coach werkgeluk de lezingen en workshops. Ze stellen vragen, presenteren zelf onderdelen en ontwikkelen op deze bijzondere manier hun talent. Wil je een coach werkgeluk inhuren? Vraag dan meteen een offerte aan. Wil je meer weten over onze organisatie en waar wij voor staan? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, via e-mail maar ook via Facebook of Skype.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten