Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Coach werkplezier

We moeten zoveel, dat het vaak ten koste gaat van onszelf. Een coach werkplezier laat zien wat echt belangrijk is. Als we naar verschillende media luisteren, moeten we veel op ons werk. We moeten passie voelen, commitment hebben, bevlogenheid ervaren. Het werkgeluk moet omhoog en de werkstress moet omlaag. We moeten af van burn-outs en veel ziekteverzuim. We moeten creatiever zijn, meer ontspannen, meer uit het hoofd en meer naar het hart. We moeten veel te veel.

Waar word jij gelukkig van?

Misschien is het tijd om eens wat minder te moeten en meer stil te staan bij echte wezenlijke vragen. Wat wil je en wat is goed voor mij? Wat willen mijn medewerkers en wat is goed voor ons team? Een coach werkplezier kan je helpen bij deze vragen. Hoe zorg je ervoor dat iedereen meer werkgeluk gaat ervaren en dat gevoel ook vast kan houden. De coach werkplezier houd je een spiegel voor. Samen gaan we kijken waar je echt gelukkig van wordt en waar je goed in bent in je werk. Wil je bijvoorbeeld meer creatief bezig zijn of nieuwe plannen ontwikkelen? Of ben je toe aan meer verantwoordelijkheid of wil je een carrièrestap maken? Het is belangrijk om te luisteren naar  de wensen van je medewerkers en daar ook iets mee te doen. Pas dan ervaren ze meer werkgeluk en zijn ze ook een stuk gemotiveerder.

Wezenlijk Werkgeluk

De coach werkplezier van Wezenlijk Veranderen gaat aan de slag met een speciale methode. Een unieke combinatie van lezing, humor, diepgang en inspiratie om het werkplezier te verhogen. Geschikt voor kleine en grote groepen mensen. Maar ook een individueel traject is mogelijk. Als je met je organisatie een workshop wilt volgen ga je gezamenlijk aan de slag.

Na deze workshop zijn deelnemers geïnspireerd en hebben ze inzichten gekregen in hoe ze zelf actief aan de slag kunnen om hun werkgeluksniveau omhoog te brengen.

Uniek concept

Bij Wezenlijk Veranderen werken we samen met mensen met een beperking.  Zij verzorgen samen met de coach werkplezier de lezingen en workshops. Ze stellen vragen, presenteren onderdelen en ontwikkelen op deze manier hun talent. We kunnen allemaal van elkaar leren. Wil jij als organisatie ook een bijdrage leveren aan inclusiviteit en wil je het werkplezier van je werknemers verhogen? Vraag dan meteen een offerte aan voor een sessie met een coach werkplezier.. Wil je meer weten over onze organisatie en waar wij voor staan? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, via e-mail maar ook via Facebook of Skype.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten