Contact opnemen

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, wil je gewoon even sparren of meer achtergrondinformatie?

Aanmelden E-zine

Een goed begin is om jezelf te abonneren op mijn e-zine vol met gratis artikelen en tips om nog succesvoller te worden als ondernemer.

Gratis videoserie Ondernemersgeluk ontvangen?

dit veld niet invullen s.v.p.

Cursus ondernemerschap

Wezenlijk Veranderen biedt ondernemers een meer dan complete cursus ondernemerschap. Ik zorg er graag voor dat een ondernemer, directeur-eigenaar binnen het MKB of directeur-grootaandeelhouder zich optimaal kan ontwikkelen en het bedrijf ontwikkelt dan zeker mee.

Ik ben Nanette van Wezel en ik heb mezelf en mijn onderneming Wezenlijk Veranderen op een voorwaartse succesvolle koers geholpen, en nu help ik anderen om hetzelfde te doen. Ik biedt onder andere een cursus ondernemerschap gericht op wezenlijke verandering, zakelijke en persoonlijke  ontplooiing en bedrijfsontwikkeling. Daarmee ondersteun ik professionals die bijvoorbeeld vast zitten of die nog beter en sterker willen groeien.

De cursus ondernemerschap van Wezenlijk Veranderen begint vaak met een goed en persoonlijk gesprek. Afhankelijk van het gewenste traject volgt daarna een op de persoon afgestemde training met onder andere kritische vragen, praktische tools, oefeningen, objectieve blikken en opdrachten. Ik zal luisteren zonder te oordelen, en reageren vanuit ruime kennis en ervaring. Ik deel graag mijn vele jaren ervaring als bedrijfsmatig trainer, dagvoorzitter, aanjager en coach, en dat garandeert een gedegen en waardevolle cursus ondernemerschap.

Geïnteresseerden kunnen zich direct online aanmelden voor de cursus ondernemerschap, maar rustig contact opnemen via Skype, telefoon, Facebook of e-mail mag natuurlijk ook.