De 3 geheimen die succesvolle vrouwen weten waardoor ze nooit over hun grenzen heengaan

//De 3 geheimen die succesvolle vrouwen weten waardoor ze nooit over hun grenzen heengaan

Wil jij beter je eigen grenzen bewaken?

Aan het einde van dit artikel weet jij precies wat je moet doen om jouw grenzen beter te bewaken.

Ze vragen hulp

Heel veel vrouwen vinden het moeilijk om hulp te vragen. Soms zijn er dan gedachten als: Ik moet het toch gewoon zelf allemaal kunnen of als ik het doe gebeurt het lekker op mijn manier en dat is de beste. Nou ik zal je uit de droom helpen…je hoeft het echt niet alleen te doen en jouw manier is echt niet altijd de beste manier-😉

Waarom is het zo fijn om hulp te vragen? Kijk maar eens hoe fijn het is om hulp te bieden….als een vriendin of de buurvrouw iets aan je vraagt en je kan de ander daarmee blij maken, dat is toch een heerlijk gevoel? Hoezo ontneem jij anderen dit gevoel dan? Dat doe je namelijk. Je ontneemt de ander de kans om jou te helpen en om dat prettige gevoel te krijgen.

Wat je vandaag nog zou kunnen doen is om 1x hulp te vragen aan iemand. Begin klein. Bijvoorbeeld in de supermarkt door iemand iets van het hoogste schap te laten pakken voor jou, of aan je man of hij een keer de vaatwasser kan uitruimen. Kleine stapjes leiden uiteindelijk tot grote stappen!

Ze volgen hun intuitie

Veel vrouwen zijn zich niet bewust van het feit dat ze op de automatische piloot stand staan en helemaal niet meer in contact staan met hun intuïtie. Ze doen hun ding. Gaan naar hun werk, zorgen voor hun kinderen, gezin, ouders, gaan naar feestjes, plannen vakanties. Ze zijn een soort repeterende machine die elke dag hetzelfde kunstje doet. Ervaren geen echt geluk, maar ook geen echt ongeluk. Voelen zich wat mat, een zeventje…Ze hebben lijstjes af te werken, hebben het altijd druk en voelen zich futloos. Ze hebben geen zin meer in leuke dingen, een verjaardagfeestje voor hun zoon…pff gedoe, een ouderborrel op school, pfff. Ze zitten het liefst elke avond op de bank met Netflix en hebben al helemaal geen zin meer in seks.

Weet je wel hoe schrijnend dit is, dat deze vrouwen niet het beste van zichzelf aan deze wereld geven, dat ze dit voorbeeld aan hun kinderen onbewust doorgeeft, waardoor ook hun kinderen op deze manier in het leven gaan staan? Dat een zeventje genoeg is en dat het leven nu eenmaal soms zo gaat. Dat ze het maar gewoon moeten accepteren?

Wat je vandaag nog kunt doen om meer in contact te komen met je intuïtie? Ga eens 3 minuten met je ogen dicht zitten en ga denken aan dingen die jouw geluk brengen. Als je hiermee klaar bent schrijf je al de dingen op die in je op zijn gekomen en voer je er 1 uit die voor die dag haalbaar is. Geen smoesjes, geen uitstelgedrag. Je gaat het doen. Geniet ervan!

Ze zijn gestopt met pleasen

Heel veel vrouwen weten helemaal niet dat hun lichamelijke en mentale klachten komen door het feit dat ze vaak keuzes maken die goed zijn voor de ander in plaats van voor zichzelf.

Het is belangrijk voor een gelukkig en vervuld leven en wanneer je authentieke keuzes maakt en beslissingen neemt die jij wilt, in plaats pleasegadrag te vertonen. Jouw dierbaren houden toch van jou om jou? Toch niet omdat jij doet wat zij willen? Hoe vaak ik dit niet deed. Altijd maar bezig zijn met wat denkt de ander hiervan? Zou de ander dit niet gek vinden? Vreemd vinden? Ik was de hele dag bezig met wat anderen wel niet zouden kunnen denken. Er was totaal geen ruimte voor mijn eigen stem. Wat vond ik er nu echt van en hoe wilde ik handelen? Daarnaast zat ik niet lekker in mijn vel. Ik was kortaf, moe, lusteloos, vond dingen snel te veel, zag veel beter op de weg, had weinig energie, weinig plezier, weinig geluksgevoel en al helemaal geen zin meer in seks. Ik kwam mijn weken door met het afvinken van lijstjes en het doen wat moest. Ik besloot dat het genoeg was.

Op het moment dat ik besloot dat het genoeg was en ik hier de hulp bij zocht die ik nodig had ging er een wereld voor me open.

Een wereld van vrijheid, liefde voor mezelf, verdieping in mijn relaties met vrienden en mijn man, mijn energieniveau ging omhoog, mijn gezondheid werd beter, ik ging afvallen, stralen en de keuzes maken uit liefde voor mezelf.

Het is jouw geboorterecht om te gaan voor jouw authentieke, prachtige jij, het is jouw bedoeling om deze wereld jouw mooie karakter te tonen en om jouw kinderen het voorbeeld te geven dat het leven mooi is en je geniet van elke dag. Het leven is geen hindernis, het leven is niet zwaar. Het is maar net hoe jij er naar kijkt en of je bereid bent te kijken naar opties en mogelijkheden die jou kunnen helpen in dit proces.

Ik kan je hierbij helpen. Zelf ben ik hier ook doorheen gegaan. Ik was 30 kilo te zwaar, was ontzettend streng voor mezelf en ik stelde mezelf keer op keer teleur in de dingen die me dan toch niet lukte, totdat ik ervoor koos een echte investering te doen in mezelf. Een coaching traject waarin ik mijn volledige potentieel ging ontdekken en weer meer ging luisteren naar mijn intuïtie. Dit kun jij ook! Je hoeft alleen maar te kiezen voor jezelf en je in te schrijven voor het exclusieve Wezenlijk Veranderen Traject. Check hier alle info die je nodig hebt!

Nu weet je dus de 3 geheimen van succesvolle vrouw waardoor ze niet meer over hun eigen grenzen heengaan. Als je mijn tips hebt toegepast zul je merken dat je jouw grenzen al beter kunt bewaken. Neem vandaag nog contact met mij op om samen jouw volgende stap te bepalen in jouw groei. je kunt me altijd mailen

Spreek je snel!

Liefs, Nanette