Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Duurzame inzetbaarheid medewerkers

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers is de laatste tijd een belangrijk thema. Maar wat is het nu eigenlijk? En wat levert het op voor je bedrijf? Bij Wezenlijk Veranderen hebben we speciale programma’s, workshops en lezingen samengesteld om werknemers hun werkplezier weer (terug) te geven. Dat is onze missie en dit doen we door het inzetten van coaching, training, en theater in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Duurzame inzetbaarheid, wat is dat?

Tijdens een training duurzame inzetbaarheid voor medewerkers krijgt iedereen verschillende inzichten en handvatten om met zichzelf aan de slag te gaan. Het is belangrijk dat je je potentieel volledig benut.  Want als jij niet in jezelf gelooft, wie gelooft er dan in jou? Je leert weer de regie over je eigen leven te krijgen en verantwoordelijk te zijn voor je eigen geluk. Het ego van de buitenwereld mag niet langer leidend zijn voor jouw keuzes.  Je leert dat het belangrijk is om mild te zijn voor jezelf en perfectionisme achter je te laten. Want perfectionisme blokkeert juist. Na de training duurzame inzetbaarheid zijn je werknemers een stuk gelukkiger en geven zijn het leven weer een tien.

Wat levert het op?

Werknemers die  goed in hun vel zitten, hebben meer zelfvertrouwen en presteren daardoor optimaal. Ze hebben plezier in hun werk, gaan geen uitdaging uit de weg, zorgen voor een goede sfeer en dat zorgt  weer voor meer motivatie en minder ziekteverzuim. Dus uiteindelijk profiteert zowel de werknemer als de werkgever.

Hoe werkt het? 

Veranderen is helemaal niet zo moeilijk als je denkt, maar je moet er wel voor open staan. Bij Wezenlijk Veranderen hebben we het juiste recept voor de ziekte perfectionisme. Wij inspireren je om uit het hoofd en in actie te komen. Wij reiken tijdens de training duurzame inzetbaarheid de medewerkers diverse handvatten aan om hun successen te zien en niet de tekortkomingen. Dat betekent dat we niks oplossen voor je, je moet het echt zelf doen. Jij bent namelijk de sleutel voor je eigen succes en wij houden je een spiegel voor en geven je desnoods een schop onder je kont.

Hoe doen we dat?

Dit kunnen we realiseren door middel van coaching, training en theater in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze doelgroep is een ware inspiratiebron voor ons. En zo werken we aan onze missie: iedereen weer verliefd te laten worden op zichzelf. Wil je meer informatie over een training duurzame inzetbaarheid voor je medewerkers? Neem dan contact met ons op.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten