Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Duurzame inzetbaarheid personeel

Je hebt er vast weleens van gehoord, een training voor duurzame inzetbaarheid voor je personeel. Maar wat is het nu eigenlijk? En wat levert het op voor je bedrijf? Bij Wezenlijk Veranderen hebben we speciale programma’s samengesteld. Wij willen ervoor zorgen dat werknemers gelukkig zijn met zichzelf. Dat is onze missie en dit doen we door het inzetten van coaching, training, en theater in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Verliefd worden op jezelf, wat is dat?

Tijdens een training duurzame inzetbaarheid voor personeel is het belangrijkste dat werknemers hun potentieel volledig benutten. Dat kan alleen als ze van zichzelf houden. Want als jij niet in jezelf gelooft, wie gelooft er dan in jou? Je leert de regie over je eigen leven te krijgen en verantwoordelijk te zijn voor je eigen geluk. Het ego van de buitenwereld moet niet langer leidend zijn voor jouw keuzes. Je leert dat het belangrijk is om mild te zijn voor jezelf en perfectionisme achter je te laten. Na de training duurzame inzetbaarheid is je personeel wezenlijk gelukkig en geven zij het leven weer een tien.

Wat levert het op?

Werknemers die zelfvertrouwen hebben en goed in hun vel zitten, presteren optimaal. Ze gaan met plezier naar hun werk, zorgen voor een goede sfeer, werken graag samen en dat zorgt ervoor dat ze minder vaak ziek zijn en beter hun best doen. Dus uiteindelijk is het een win-winsituatie voor zowel de werknemer als de werkgever.

Hoe werkt het? 

Veranderen is makkelijker dan je denkt maar je moet er wel voor open staan. Bij Wezenlijk Veranderen hebben we het recept voor de ziekte perfectionisme. Wij inspireren je om uit het hoofd en in actie te komen en te blijven. Wij reiken tijdens de training duurzame inzetbaarheid het personeel handvatten aan om hun successen te zien en niet de tekortkomingen. Dat betekent dat we niks oplossen voor je, dat doe je zelf. Jij bent namelijk de sleutel voor je eigen succes en wij houden je een spiegel voor en geven je desnoods een schop onder je kont.

Hoe doen we dat?

Dit kunnen we realiseren door middel van coaching, training en theater in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze doelgroep is een ware inspiratiebron voor ons. En zo werken we aan onze missie: iedereen weer verliefd te laten worden op zichzelf. Wil je meer informatie over een training duurzame inzetbaarheid voor je personeel? Neem dan contact met ons op.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten