Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Duurzame inzetbaarheid werknemers

Een training voor duurzame inzetbaarheid voor werknemers is een goede investering. Het levert veel op voor je werknemers en je bedrijf. Bij Wezenlijk Veranderen hebben we speciale programma’s samengesteld voor bedrijven om werknemers meer geluk en liefde voor zichzelf en voor elkaar te laten ervaren.  Het is niet voor niets onze missie en inmiddels ook al een succesformule gebleken. We werken met coaching, training, en theater in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze doelgroep inspireert ons enorm en we leren elke dag van elkaar.

Gelukkig zijn met jezelf, hoe doe je dat?

Wij willen alle mensen meer geluk en liefde voor zichzelf en anderen laten ervaren. Tijdens een training duurzame inzetbaarheid voor werknemers leer je om je potentieel volledig te benutten. Dat kan alleen als je van jezelf leert houden. Want als jij niet in jezelf gelooft, wie gelooft er dan in jou? Tijdens de training leer je de regie over je eigen leven te krijgen en verantwoordelijk te zijn voor je eigen geluk. Groei, lef en authenticiteit staan centraal. Weg met het perfectionisme, welkom moed, mildheid, humor en actie. Na de training duurzame inzetbaarheid zijn je werknemers wezenlijk gelukkig en geven zijn het leven weer een tien.

Wat levert het op?

Mensen die zelfvertrouwen hebben en goed in hun vel zitten, presteren veel beter. Ze gaan met plezier naar hun werk en dat zorgt ervoor dat ze zich minder vaak ziek melden en beter hun best doen. Dus uiteindelijk is het een win-winsituatie voor zowel de werknemer als de werkgever.

Hoe werkt het? 

Iedereen kan veranderen, het is zelfs makkelijker dan je denkt. Maar je moet er wel voor open durven staan. Bij Wezenlijk Veranderen bieden wij de handvatten maar je bent zelf de sleutel tot je eigen succes.  Wij inspireren je om uit het hoofd en in actie te komen en te blijven. Wij reiken tijdens de training duurzame inzetbaarheid de werknemers handvatten aan om hun successen te zien en niet de tekortkomingen.

Hoe doen we dat?

Door middel van coaching, training en theater in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt laten we je weer verliefd worden op jezelf. Wij hebben deze doelgroep in ons hart gesloten en ze zijn een ware inspiratiebron voor ons. Zij zijn puur en daar kan iedereen weer van leren. Wil je meer informatie over een training duurzame inzetbaarheid voor werknemers? Neem dan contact met ons op.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten