Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Geluk op de werkvloer

Geluk op de werkvloer is zo belangrijk. Niet alleen voor de werknemer maar ook voor de werkgever. Niet voor niets schakelen bedrijven steeds vaker een coach in om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Want gelukkige werknemers zorgen voor betere resultaten en minder ziekteverzuim. Wezenlijk Veranderen kan je daar bij helpen. Bijvoorbeeld door de inzet van een coach werkgeluk die het geluk op de werkvloer omhoog brengt. Of volg onze workshop om je werkplezier te verhogen. Wezenlijk Veranderen heeft  een  bijzondere missie: wij willen iedereen meer geluk en liefde voor zichzelf en anderen laten ervaren. Dit doen wij door het inzetten van coaching, training en theater in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We leren van elkaar zoals improviseren, zelfvertrouwen krijgen, flexibel zijn, loslaten, accepteren en blij zijn met wat er is. Deze doelgroep is een echte inspiratie waar we graag mee samenwerken.

Nieuwe missie

Ervaar je veel druk op je werk en ga je regelmatig over je eigen grenzen heen? En ben je daardoor thuis snel aangebrand? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Je werk vergt te veel energie terwijl je er juist energie van moet krijgen. Want je kunt niet je hele leven verplicht naar je werk gaan en naar het weekend toeleven. Dat houdt niemand vol. Geluk op de werkvloer is erg belangrijk en mag niet onderschat worden. Natuurlijk is je werk nooit alleen maar leuk, iedereen heeft wel eens een baaldag. Maar er zijn wel een aantal factoren die het werkplezier kunnen beïnvloeden. Wil je meer verantwoordelijkheid of juist creatief bezig zijn? Vind je dat jouw werk zinvol is, voor je bedrijf en voor je persoonlijke ontwikkeling? Krijg je genoeg ruimte om te groeien van je baas of teamleider? Dit zijn allemaal vragen waar je eens goed over na moet denken. Dit is het begin van nieuw geluk op de werkvloer. Tijdens deze reis kun je ondersteuning krijgen van een coach van Wezenlijk Veranderen. Ook tijdens een speciale workshop krijg je handvatten om met jezelf aan de slag te gaan.

Over Wezenlijk Veranderen

Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, welkom moed, mildheid, humor en actie. Op zoek naar geluk op de werkvloer. Wil je meer weten of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan per mail maar ook via Facebook of Skype.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten