Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Gelukscursus verstandelijk gehandicapten

Wil je werk maken van je geluk? Volg dan een gelukscursus voor verstandelijk gehandicapten bij Wezenlijk Veranderen. Wij zijn een organisatie waar verbondenheid, plezier, liefde en authenticiteit de belangrijkste kernwaarden zijn. Dit komt op verschillende manieren tot uiting. Zo werken wij samen met bijzondere mensen, zoals verstandelijk gehandicapten. De echtheid en puurheid die we daarbij ervaren is een echte inspiratiebron. Ze zeggen wat ze bedoelen en bedoelen wat ze zeggen. Deze prachtige doelgroep verdient een podium en dat geven wij ze graag. Het zijn echte kanjers waar we veel van kunnen leren. Volg daarom onze gelukscursus voor verstandelijk gehandicapten.

Ontstaan training

Oprichter en eigenaar van Wezenlijk Veranderen is Nanette. Ze heeft een enorme liefde voor mensen en haar missie is om alle Nederlanders meer geluk en liefde te laten ervaren voor zichzelf en voor elkaar. Dit doet ze door middel van het geven van lezingen, trainingen en coaching, vaak in samenwerking met mensen met een verstandelijke beperking. Vanuit haar hart en passie wil ze iets met deze mooie doelgroep doen. Zo is de gelukscursus voor verstandelijk gehandicapten ontstaan. Het is hartverwarmend om de gelukkige, dankbare gezichten van de deelnemers te zien.

Doel van de training

Het doel van de gelukstraining voor verstandelijk gehandicapten is het algemene geluksgevoel verhogen. Dit doen we op een simpele manier. We willen je handvatten bieden om de regie te nemen over je eigen leven. Dat doen we in zes gelukslessen met tussentijds online begeleiding. Want je doet het niet alleen! Samen stellen we persoonlijke doelen op en gaan we ervoor zorgen dat je deze ook weet te behalen. Daarnaast werken we met de door Nanette zelfontwikkelde gelukspijlers: Lief zijn voor jezelf, goed zorgen voor je lichaam, je eigen pad bewandelen en als laatste durven en doen.

Voor wie?

Herken jij je in het volgende verhaal? Dan is de gelukscursus voor verstandelijk gehandicapten voor jou bedoeld. Ben je een tikkeltje perfectionistisch en staat dit je in de weg om je doelen te halen? Zou je gezonder willen leven? Wil je graag opkomen voor jezelf en je minder aantrekken van wat een ander zegt of denkt? Pieker je veel en heb je moeite met omgaan met onverwachte situatie? Zou je je graag anders en beter willen voelen, maar weet je niet zo goed hoe dat moet en wil je hier graag op hulp en ondersteuning bij? Als dit voor jou van toepassing is, dan is de gelukscursus voor verstandelijk gehandicapten iets voor jou. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten