Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Gelukscursus

De gelukscursus van Wezenlijk Veranderen helpt je om nog gelukkiger te worden met jezelf. Ken je dat, je zit vol ideeën en plannen, maar het komt er steeds maar niet van. Nu is het moment om daar iets aan te doen. Tijdens de gelukscursus leer je vaste patronen te doorbreken en eindelijk echt iets te veranderen. Want jij wilt er deze keer echt voor gaan en bent dan ook ontzettend gemotiveerd. En als je er echt voor gaat, behaal jij gegarandeerd jouw doelen die je aan het begin van het traject stelt.

Actie, op zoek naar geluk

Op een bepaald moment zit je vast in bepaalde patronen. Iedereen krijgt hiermee te maken. Maar jij bent hier klaar mee en wil actie. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak wil jij jezelf nu echt ontwikkelen. Maar hoe pak je dat nu aan? Eigenlijk ben je nog zoekende, je hebt al van alles geprobeerd. Van coaching tot therapie en trainingen gericht op persoonlijke ontwikkelingen. Je hebt hier zeker iets van opgestoken maar na een tijdje val je toch weer in je oude, vertrouwde gedrag. Met de gelukscursus van Wezenlijk Veranderen komt hier nu echt verandering in. Je gaat op een of meerdere gebieden in jouw leven wezenlijk veranderen en echt werk maken van jouw geluk. Je voelt je straks gelukkiger, authentieker en meer tevreden. Een mooier cadeau aan jezelf kun je niet geven!

Unieke methode

Hoe gaat mij dat lukken? Door de unieke methode van Wezenlijk Veranderen. Die zorgt er voor dat jij vanaf de basis weer gelukkig wordt met jezelf. Als jij namelijk blij bent met jezelf, verandert je energie, gebeuren er goede dingen in je omgeving en je relaties, met je algemene geluksgevoel en met je werkgeluk. Je zet als persoon een grote stap vooruit. Stap voor stap ga jij aan de slag met het recreëren van jouw toekomst. Want hoe ziet jouw toekomst er eigenlijk uit? Wat wil je anders en vooral hoe ga je dit in samenwerking met de mensen om je heen creëren? Je hoeft het namelijk niet alleen te doen.

Maak kennis met Wezenlijk Veranderen

Nanette is eigenaar van Wezenlijk Veranderen en de bedenker van de succesvolle gelukscursus. Ze heeft enorme liefde voor mensen. Haar missie is dan ook om alle Nederlanders meer geluk en liefde te laten ervaren. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor een ander. Dit doet Nanette door middel van het geven van lezingen, trainingen en coaching, vaak in samenwerking met mensen met een verstandelijke beperking. De echtheid en puurheid die we daarbij ervaren is een inspiratiebron. Wil je meer weten over onze gelukcursus? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens!

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten