Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Geluksexpert

Maak werk van je eigen geluk met een geluksexpert. Ben je soms streng voor jezelf en wil je liever voor jezelf worden? Zou je je gezonder willen voelen? En wil je graag opkomen voor jezelf en je minder aantrekken van de mening van anderen? Volg dan de training Maak werk van je eigen geluk van de geluksexpert van Wezenlijk Veranderen. Het doel van deze training is het algemene geluksgevoel verhogen op een simpele manier en handvatten bieden om eigen regie te nemen en stappen te zetten om nog meer kwaliteit van leven te krijgen.

Hoe werkt de training? 

Alle deelnemers ontvangen een fysieke map met uitleg en opdrachten. In zes fysieke gelukslessen en tussentijdse online begeleiding gaan we aan de hand van gelukspijlers persoonlijke doelen bepalen. De gelukspijlers zijn: Lief zijn voor jezelf, goed zorgen voor je lichaam, je eigen pad bewandelen en durven en doen. Deze pijlers zijn goede handvatten en zelf ontwikkeld door Nanette, oprichter en eigenaar van Wezenlijk Veranderen. Zij weet als geluksexpert precies wat er nodig is om je algemene geluksgevoel te verhogen. Het is ook mogelijk om deze training alleen online te volgen.

Na de training

Na de intensieve training met de geluksexpert waarin je aan jezelf werkt, heb je verschillende handvatten om je geluksgevoel blijvend te verhogen. Er zijn drie zaken die echt gaan veranderen. Jij gaat wezenlijk iets veranderen op een of meerdere gebieden in je leven. Je gaat echt werk maken van jouw geluk. En je voelt je eindelijk echt gelukkiger, authentieker en meer tevreden met wie je bent en hoe je in het leven staat.

Over Wezenlijk Veranderen

Nanette is begonnen als geluksexpert omdat ze een enorme liefde heeft voor mensen. Haar missie is dan ook om alle Nederlanders meer geluk en liefde te laten ervaren. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor een ander. Dit doet Nanette door middel van het geven van lezingen, trainingen en coaching, vaak in samenwerking met mensen met een verstandelijke beperking. De echtheid en puurheid die we daarbij ervaren is een inspiratiebron. Wezenlijk Veranderen is een organisatie waar plezier, verbondenheid, liefde en authenticiteit de belangrijkste kernwaarden zijn. Dit komt op verschillende manieren tot uiting. Een van die manieren is onze samenwerking met bijzondere mensen. Wil je meer weten over onze geluksexpert of meer informatie over onze training Maak werk van je eigen geluk? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens!

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten