Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Gelukstraining verstandelijk gehandicapten

Wezenlijk Veranderen verzorgt ook gelukstraining voor verstandelijk gehandicapten. Wezenlijk Veranderen is een organisatie waar plezier, verbondenheid, liefde en authenticiteit de belangrijkste kernwaarden zijn. Dit komt op verschillende manieren tot uiting. Een van die manieren is onze samenwerking met bijzondere mensen.

Ontstaan training

Ik ben Nanette, oprichter en eigenaar van Wezenlijk Veranderen. Ik heb een enorme liefde voor mensen en mijn missie is om alle Nederlanders meer geluk en liefde te laten ervaren voor zichzelf en voor elkaar. Dit doe ik door middel van het geven van lezingen, trainingen en coaching, vaak in samenwerking met mensen met een verstandelijke beperking. Voor veel mensen is de coronaperiode een lastige tijd. Wellicht in het bijzonder voor verstandelijke gehandicapten. Zij hebben vaak baat bij veiligheid, structuur, regelmaat en dagbesteding, maar dat is allemaal overhoop gehaald. In Nederland is er gelukkig veel aandacht voor kwetsbare groepen zoals ouderen. Maar ik heb het idee dat er minder aandacht was voor verstandelijk gehandicapten. Ik wilde hier niet alleen iets van vinden, maar hier vanuit mijn hart, talent en passie iets mee doen. Daarom heb ik de gelukstraining voor verstandelijk gehandicapten ontwikkeld. Het is hartverwarmend om de gelukkige, dankbare gezichten van de deelnemers te zien. Daar doe ik het voor!

Doel van de training

Het doel van de gelukstraining voor verstandelijk gehandicapten is het algemene geluksgevoel verhogen op een simpele manier. Daarnaast bieden we je handvatten om eigen regie te nemen over je leven. Dat doen we in zes gelukslessen met tussentijds online begeleiding. Je stelt persoonlijke doelen op en samen gaan we ervoor zorgen dat je deze ook weet te behalen. Daarnaast werken we met de zelfontwikkelde gelukspijlers: Lief zijn voor jezelf, goed zorgen voor je lichaam, je eigen pad bewandelen en als laatste durven en doen.

Voor wie?

De gelukstraining voor verstandelijk gehandicapten is voor mensen die zich herkennen in het volgende verhaal: Ben je soms streng voor jezelf en wil je liever voor jezelf worden? Zou je je gezonder willen voelen? Wil je graag opkomen voor jezelf en je minder aantrekken van de mening van anderen? Pieker je veel en heb je moeite met omgaan met onverwachte situatie? Zou je je graag beter willen voelen, maar weet je niet zo goed hoe en wil je hier graag hulp en ondersteuning bij? Als dit voor jou van toepassing is, dan is de gelukstraining voor verstandelijk gehandicapten iets voor jou. Neem contact op voor informatie.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten