Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Gelukstraining

Gelukkig zijn kun je leren tijdens de gelukstraining van Wezenlijk Veranderen. Je zit vol ideeën en plannen, maar het komt er steeds maar niet van. Herkenbaar? Dan is het nu tijd om daar iets aan te doen. Tijdens de gelukstraining van Wezenlijk Veranderen leer je vaste patronen te doorbreken en echt iets te veranderen. Jij wilt er deze keer echt voor gaan en bent ontzettend gemotiveerd. Als je dit wilt en kunt, dan behaal jij gegarandeerd jouw doelen die je aan het begin van het traject stelt.

Actie, op zoek naar geluk

Soms zit je vast in patronen. Je bent een tikkeltje perfectionistisch en deze eigenschap houd je tegen bij het creëren van het leven dat je echt wilt. Want stel dat het niet lukt… Maar nu ben je echt klaar met dit gedrag en wil je actie. Je wilt je zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak ontwikkelen. Eigenlijk ben je nog zoekende, je hebt al van alles gedaan. Coaching, therapie, trainingen gericht op persoonlijke ontwikkelingen. Je hebt hier echt iets aan gehad, maar na een tijdje val je toch weer in je oude gedrag. Tot nu toe, want met de gelukstraining van Wezenlijk Veranderen ga je echt op een of meerdere gebieden in jouw leven wezenlijk veranderen. Je gaat nu echt werk maken van jouw geluk. Je voelt je straks gelukkiger, authentieker en meer tevreden. Dit doe je echt voor jezelf!

Unieke methode

Hoe dan? Ik zie het je denken. Door de unieke methode van Wezenlijk Veranderen. Die zorgt er namelijk voor dat jij vanaf de basis weer gelukkig wordt met jezelf. Als jij namelijk blij bent met jezelf, verandert je energie, gebeuren er andere dingen in je omgeving en je relaties, met je algemene geluksgevoel en met je werkgeluk. Met de relatie met je partner…. Stap voor stap ga jij aan de slag met het recreëren van jouw toekomst. Hoe ziet het er uit? Wat wil je anders en vooral hoe ga je dit in samenwerking met de mensen om je heen creëren? Je hoeft het namelijk niet alleen te doen.

Maak kennis met Wezenlijk Veranderen

Nanette is begonnen met de gelukstraining omdat ze een enorme liefde heeft voor mensen. Haar missie is dan ook om alle Nederlanders meer geluk en liefde te laten ervaren. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor een ander. Dit doet Nanette door middel van het geven van lezingen, trainingen en coaching, vaak in samenwerking met mensen met een verstandelijke beperking. De echtheid en puurheid die we daarbij ervaren is een inspiratiebron. Wil je meer weten over onze gelukstraining? Neem dan contact met ons op. Graag tot ziens!

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten