Help, ik ben een ideeënkanon zonder focus

//Help, ik ben een ideeënkanon zonder focus

Dit was de titel van een mailtje wat ik vorige week kreeg van Anne. Anne is een gepassioneerd onderneemster met een eigen bedrijf in de creatieve sector. Ze organiseert grote evenementen, maar ook intieme feestjes zoals kraamborrels en bijzondere verjaardagen. Ze is een echte creatieveling. Ze is gepassioneerd, enthousiast en vindt 1001 dingen leuk, ze komt om in de ideeën, maar merkt dat ze hierdoor soms door de bomen het bos niet meer ziet….

Ik wil focus!

Anne vertelde tijdens onze eerste ontmoeting dat ze erachter wilde komen waar ze precies heen wil met haar bedrijf, wat nu precies haar missie en haar doel is. En hoe ze ervoor kan zorgen juist die focus te krijgen die nodig is om nog succesvoller en gefocust in haar bedrijf te staan. Het gevoel van frustratie was de overhand aan het krijgen en er moest iets gebeuren. Anne wilde graag 1-op1 aan de slag met haar doelen.

Win-Win-Situatie

Anne en ik zijn dan ook samen aan de slag gegaan met haar dromen, doelen en waarden. Waar lag haar echte kracht, wanneer was ze op haar best, welke dingen moest ze wel doen en welke niet en wat waren voor nu de beste keuzes voor de groei, het plezier en de ontwikkeling van haarzelf en haar bedrijf.Genieten, dat was het! Voor mij om kwartjes te zien vallen bij haar en voor haar omdat ze weer duidelijk had waar ze voor stond, een echte win-win situatie dus.

Het laatste mailtje wat ik van haar kreeg had dan ook als onderwerp: “Jippie, ik ben een ideeënkanon met focus”
Daar doe ik het voor! Daarom doe ik wat ik doe, ondernemers begeleiden, helpen, vragen stellen en spiegelen zodat ze nog succesvoller worden!

Toe aan ook zo’n goed gevoel van focus en doelgerichtheid? Ik heb weer nieuwe data gepland voor de workshop 3.0. Zie ik je dan?

Meer informatie