Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Inspirerende spreker

Zoek je een inspirerende spreker die je team het goede zetje in de rug kan geven? Dan ben je bij Nanette van Wezenlijk Veranderen aan het goede adres. Nanette staat regelmatig op podia voor meer dan 400 mensen als dagvoorzitter of inspirerende spreker over thema’s als duurzame inzetbaarheid, werkgeluk, groei en talentontwikkeling. Door de jaren heen heeft Nanette een eigen methode ontwikkeld binnen haar werk als coach. Hier heeft ze een eigen theatershow over gemaakt. Nanette geeft ook lezingen over haar authentieke en sprankelende visie op wezenlijke veranderingen, geluk, eigenliefde en authenticiteit. Ze is een geliefde en inspirerende spreker en heeft al veel mensen weer verliefd laten worden op zichzelf.

Hoe inspireer je mensen? 

Nanette houdt oprecht van mensen, en dat straalt ze uit. Daarom wordt ze vaak gevraagd om organisaties of afdelingen te inspireren. Ze gunt iedereen succes en geluk en kan mensen inzichten geven om dat ook te bereiken. Ze leert mensen keuzes te maken uit hun eigen, authentieke motivatie. Dat doet ze met humor, lichtheid, relativering, simpelheid en plezier. Haar grote wens is dat mensen zichzelf en elkaar accepteren. Dat iedereen weer verliefd wordt op zichzelf. Dan pas is haar missie geslaagd.

Bijzondere mensen

Dit doet Nanette niet alleen. Ze werkt samen met een groep bijzondere mensen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo probeert ze nog een droom te realiseren: meer inclusie in alle Nederlandse organisaties. Wezenlijk Veranderen is een bedrijf waar plezier, verbondenheid, liefde en authenticiteit de belangrijkste kernwaarden zijn. Daarom werken we graag samen met mensen met een verstandelijke beperking. Ze zijn puur en zeggen wat ze denken. Daar kunnen we allemaal nog veel van leren. Ons team bestaat uit een vaste kern. Daarnaast werken we met een flexibel netwerk van professionals die we in kunnen zetten voor uiteenlopende opdrachten.

Waarom een inspirerende spreker?

Als je medewerkers hun werkplezier weer (terug)vinden, merk je dat ook binnen je organisatie. Ze komen met plezier naar hun werk, zijn gemotiveerd en het ziekteverzuim neemt af. Een inspirerende spreker kan je team of afdeling nieuwe inzichten en handvatten geven om met zichzelf aan de slag te gaan. Veranderen is niet moeilijk, maar het moet wel uit jezelf komen.  Wil jij als organisatie ook een bijdrage leveren aan inclusiviteit en wil je het werkplezier van je werknemers verhogen? Vraag dan meteen een offerte aan. Wil je meer weten over wat een inspirerende spreker voor je kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, via e-mail maar ook via Facebook of Skype.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten