Contact opnemen

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, wil je gewoon even sparren of meer achtergrondinformatie?

Aanmelden E-zine

Een goed begin is om jezelf te abonneren op mijn e-zine vol met gratis artikelen en tips om nog succesvoller te worden als ondernemer.

Gratis videoserie Ondernemersgeluk ontvangen?

dit veld niet invullen s.v.p.

Inspirerende spreker

Wie geïnspireerd wordt, raakt gemotiveerd. Als inspirerend spreker voor ondernemers zie ik iedere keer weer dat mensen geraakt worden door mijn verhaal en hierdoor gemotiveerd aan de slag gaan met de volgende stap in hun onderneming. Dat is dan ook precies wat het zo leuk maakt om als inspirerende spreker workshops en actieve lezingen te organiseren voor grote groepen. Zo kom ik graag langs op netwerkevents of op teambuildingdagen om als spreker over authentiek ondernemerschap te praten.

Bij praten alleen blijft het echter niet. Als inspirerende spreker weet ik immers maar al te goed dat mensen snel afhaken wanneer er enkel verteld wordt, dus neem ik mijn luisteraars mee op een uitdagende en actieve reis door de wereld van het succesvol en authentiek ondernemerschap. Ik zorg voor nieuwe energie, voor verrassende inzichten en een dag vol plezier en vermaak. Mijn lezingen zitten namelijk altijd vol met humor, waardoor ik soms meer een informatief cabaret verzorg. Mijn humoristische, kwetsbare en laagdrempelige manier van het onder de loep nemen van het ondernemerschap spreekt iedereen aan. Ondernemen is immers ook leuk en een goede inspirerende spreker voor ondernemers weet die boodschap in volle overtuiging uit te dragen.

Het lijkt me geweldig om binnenkort bij jou langs te komen om jou, je collega-ondernemers en/of je medewerkers te inspireren, motiveren en een geheel nieuwe kijk op het ondernemerschap mee te geven! Dus ben je op zoek naar een inspirerende spreker, neem dan contact met me op. Natuurlijk kunnen we eerst kennis maken en samen bekijken wat jij graag terug wil zien in een dag vol inspiratie en motivatie. Ook is het mogelijk dat ik samen met andere inspirerende sprekers een programma verzorg. Spreek ik je binnenkort?