Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Medewerkers welzijn

Weet je wel voldoende over je medewerkers en hun welzijn? Zijn ze gelukkig op het werk en tevreden met wat ze doen? Vraag je weleens aan ze hoe het echt met ze gaat? Medewerkers en hun welzijn, een belangrijk thema om eens goed over na te denken. Want werkgeluk brengt veel meer dan alleen plezier hebben in je werk. Het zorgt ervoor dat je gemotiveerd bent, goed kunt samenwerken en je minder snel ziek zal melden. Werken is een belangrijk onderdeel van je leven dus je kunt het maar beter naar je zin hebben!

Waar word jij gelukkig van?

Misschien is het daarom tijd om eens wat minder te moeten en meer stil te staan bij echte wezenlijke vragen. Wat wil je en wat is goed voor mij? Wat willen mijn medewerkers en wat is goed voor ons team? De medewerkers en hun welzijn staan centraal. Want hoe zorg je ervoor dat iedereen meer werkgeluk gaat ervaren en dat gevoel ook vast kan houden? Een coach van Wezenlijk Veranderen houdt je een spiegel voor. Samen gaan we kijken waar je echt gelukkig van wordt en waar je goed in bent in je werk. Het kan zijn dat je meer creativiteit verlangt in je werk of juist toe bent aan meer verantwoordelijkheid. Het is belangrijk om te luisteren naar de wensen van je medewerkers. Hun welzijn staat voorop. En als je naar ze luistert, zijn ze ook een stuk gemotiveerder.

Wezenlijk Werkgeluk

De coach van Wezenlijk Veranderen gaat aan de slag met een speciale methode. Een unieke combinatie van lezing, humor, diepgang en inspiratie om het werkplezier te verhogen. Geschikt voor kleine en grote groepen mensen. Maar je kunt met je team of afdeling ook een workshop volgen en aan de slag gaan met theater.  Na deze workshop zijn deelnemers geïnspireerd en hebben ze inzichten gekregen in hoe ze zelf actief aan de slag kunnen om hun werkplezier te verhogen.

Uniek concept

Bij Wezenlijk Veranderen werken we samen met mensen met een beperking. Zij verzorgen mede de lezingen en workshops. Ze stellen vragen, presenteren onderdelen en ontwikkelen op deze manier hun talent. We kunnen van elkaar leren. Wil jij als organisatie ook een bijdrage leveren aan inclusiviteit en wil je het werkplezier van je medewerkers verhogen en hun welzijn voorop stellen? Vraag dan meteen een offerte aan. Wil je meer weten over onze organisatie en waar wij voor staan? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, via e-mail maar ook via Facebook of Skype.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten