Nanette in het Theater

/Nanette in het Theater

Jouw organisatie

Hoe mooi zou het zijn wanneer iedereen zichzelf een 10 zou geven? En er zo voor zou zorgen dat 100% potentieel benut wordt op alle fronten. Dan zou de wereld en de groei van jouw organisatie er toch een stuk mooier uit zien?

Samen met mijn team doe ik dit door middel van het aanbieden van coaching, training en theater.

Kijk hieronder maar eens wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf:

Theatershow “Ik ben weer verliefd op mij” en Workshop

Aantal: 15 – max 150 mensen

Tijd: 4,5 uur

Een theatershow vol humor, typetjes, muziek en dans. Zo is daar Henriëtje, die alles voor iedereen goed wil doen, maar daardoor zichzelf vergeet.

En wat dacht je van Iris, die het voor de buitenwereld helemaal voor elkaar heeft, maar diep van binnen zich heel eenzaam voelt. Maar het is niet alleen maar humor, wat voorbijkomt in de show. Ook serieuze onderwerpen als de ziekte Perfectionisme en de eeuwige, soms frustrerende zoektocht naar geluk komen aan bod. Kortom: een serieuze show, met een serieuze knipoog.

Na afloop van de show volgt een natuurlijke break. Hierna start een 3 uur durende groepsworkshop waarin we op een interactieve, directe manier aan de slag gaan met thema’s uit de show. Het is een individuele training die in een groep plaats vindt. Deze workshop houdt een spiegel voor en geeft inzichten in jouw eigen handelings patroon wat vóór jou werkt en wat tegen je werkt. Wij bieden concrete, praktische handvatten om direct aan de slag te gaan en dat wat niet voor jou werkt, vanaf morgen anders te gaan doen.

Bedrijven Theatershow “Nicolien wil een tien” en workshop

Aantal: 15 – max 150 mensen

Tijd: 4,5 uur

Deze tweede theatershow van Nanette is speciaal ontwikkeld voor organisaties; collega’s die samenwerken in teamverband. Ook een show vol humor, typetjes, muziek en dans. Maar toegespitst op hoe het er aan toe kan gaan binnen een bedrijf of organisatie. In deze show worden we meegenomen in de zoektocht van teamleider Nicolien die erop gebrand is om de organisatiecultuur in haar organisatie te veranderen. Zij verlangt naar een werkomgeving waarin iedereen goed op elkaar is ingespeeld – die “geoliede machine”. Een cultuur waarin fouten maken mag en iedereen zichzelf kan zijn zonder angst voor de meningen van anderen, zonder burn-out, zonder bore-out. Nicolien komt oog in oog te staan met haar rauwe werkelijkheid. Terwijl ze zelf steeds harder gaat werken, lijken haar teamleden zich meer en meer te verwijderen van haar, van elkaar en van zichzelf.

Tot het moment dat…

Na afloop van de show volgt een natuurlijke break. Hierna start een 3 uur durende groepsworkshop waarin we op een interactieve, directe manier aan de slag gaan met thema’s uit de show. We houden spiegels voor, we maken roze olifanten bespreekbaar, we focussen op het hier en nu. Handelingspatronen worden zichtbaar  wat  werkt wel, wat werkt niet? En wat gaat ieder individu binnen het team doen,  om de gezamenlijke werkomgeving vanaf morgen eens heel anders in  te kleuren.

Maatwerkprogramma voor een wezenlijke verandering

 

Tijd: vanaf 4 maanden

Een veranderingstraject voor organisaties die gaan voor de liefde en een duurzame investering willen doen in een echte verandering waar plezier, positiviteit en samenwerking centraal staan. In dit maatwerkprogramma helpen wij de individuelen en daarna de teams in organisaties om weer verliefd te worden op zichzelf en elkaar, te stoppen met de zweep en te genezen van de ziekte die Perfectionisme heet. Wij hebben het recept.

Wij geloven in de kracht van verliefd zijn op jezelf. Als je, jezelf accepteert zoals je bent, gelooft in je kunnen en jezelf een 10 geeft en durft fouten te maken en open en kwetsbaar te zijn ben je ook een fijne (samenwerking)partner, je bent een leuker mens om bij te zijn. Je communiceert duidelijker, korter en helderder en er ontstaan minder communicatieproblemen. Alles begint bij het individu!

Dit is hoe wij werken.

Jaren hield ik mezelf voor dat een Theatershow voor mij slechts een droom zou blijven.

Ik was immers toch geen theatermaakster of cabaretière? Ik kon dat toch niet? Wie zou er nu een kaartje kopen? Was ik wel inspirerend en leuk genoeg? Ik had toch veel te veel chaos in mijn hoofd? Ik was toch niet grappig genoeg? Had ik wel genoeg levenservaring om voor een grote groep mensen te vertellen hoe ik denk dat de wereld mooier zou worden? Stond ik niet voor schut? Wat het niet too much? Overschatte ik mezelf niet? Moest ik en mijn bedrijf niet gewoon klein, overzichtelijk en veilig blijven?

Totdat ik besloot deze gedachten niet meer te geloven en te gaan voor wat ik werkelijk wilde in mijn leven: Namelijk mensen weer verliefd te laten worden op zichzelf.

Ik ben er namelijk van overtuigd als je mild en lief voor jezelf bent, je dit ook voor anderen bent en hierdoor dus een liefdevollere en fijnere samenleving ontstaat.

Dat is wat ik wil

Ik wil weer dat mensen het fijn en leuk hebben met zichzelf en hierdoor met elkaar.
Ik wil dat er gelachen wordt tegen elkaar in de supermarkt, dat mensen genoeg energie hebben voor de dingen die ze leuk vinden , dat ze alles uit zichzelf halen wat erin zit, dat relaties dieper worden, dat we meer hulp vragen, dat we meer open staan voor elkaar, dat we hulp bieden als we zien dat iemand dat nodig heeft, dat we alleen nog denken voor onszelf, dat we meer vragen stellen aan elkaar en alleen onze positieve gedachten gaan geloven, dat we goed voor onszelf zorgen op fysiek en emotioneel en spiritueel gebied, dat we vertrouwen hebben in elkjaar en onszelf en dat we vaker ja zeggen in plaats van nee maar, dat we gunnen, dat er wensen, dat er meer gedanst wordt, dat er meer in mogelijkheden wordt gekeken, dat we dingen doen uit liefde….
En zo kan ik nog wel even doorgaan….- 😉

Omdat ik geloof in de uitspraak ‘Een betere wereld begint bij jezelf heb ik de daad bij het woord gevoegd en is mijn Theatershow op 4 februari 2018 in première gegaan. Alle opbrengst van deze ruim 200 verkochte kaartjes is naar het goede doel gegaan.

 

Wat is het voor show?

Een theatershow vol humor, typetjes, muziek en dans. Zo is daar Harriët, die alles voor iedereen goed wil doen, maar daardoor zichzelf vergeet. En wat dacht je van Iris, die het voor de buitenwereld helemaal voor elkaar heeft, maar diep van binnen zich heel eenzaam voelt.

Maar het is niet alleen maar humor, wat voorbijkomt in de show. Ook serieuze onderwerpen als de ziekte Perfectionisme en de eeuwige, soms frustrerende zoektocht naar geluk komen aan bod. Kortom: een serieuze show, met een serieuze knipoog.

Op 22 juni aanstaande speel ik in Utrecht in Zizo, een eetcafe, winkel en atelier wat wordt gerund door mensen met een beperking en een onderdeel is van Reinaerde. Kom je ook?

Ik zou het super vinden als je er ook bij bent! Kom je ook?