Contact opnemen

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, wil je gewoon even sparren of meer achtergrondinformatie?

Aanmelden E-zine

Een goed begin is om jezelf te abonneren op mijn e-zine vol met gratis artikelen en tips om nog succesvoller te worden als ondernemer.

Gratis videoserie Ondernemersgeluk ontvangen?

dit veld niet invullen s.v.p.

Ondernemerscoach

Wezenlijk Veranderen biedt professionals de ondernemerscoach die gaat voor resultaat. Zelfstandig ondernemers en ondernemers binnen het MKB willen altijd het maximale uit zichzelf halen en daarmee de ambities van hun bedrijf verwezenlijken. Wezenlijk Veranderen sluit op deze doelstellingen aan met doortastende, directe en effectieve training en coaching.

Ik ben Nanette van Wezel en ik heb mijn onderneming Wezenlijk Veranderen en mezelf op professionele wijze ontwikkeld, daarom ondersteun ik nu anderen om dat ook te doen. Ik ben inzetbaar als ondernemerscoach die u meeneemt op de weg van wezenlijke verandering, zakelijke en persoonlijke ontplooiing en bedrijfsontwikkeling. Speciaal voor ondernemers die bijvoorbeeld voelen dat er meer  uit te halen valt, of ondernemers die nog beter en sterker de toekomst tegenmoed willen treden.

Als ondernemerscoach ga ik in op de persoon van de ondernemer in het bedrijf en daarbuiten. Afhankelijk van het gewenste traject stem ik de coaching altijd af op de persoon, en veelvoorkomende elementen daarin zijn: kritische vragen, praktische tools, oefeningen, objectieve blikken en opdrachten. Bekijk op mijn website gerust naar de verschillende mogelijkheden die ik als ondernemerscoach te bieden heb.

Geïnteresseerden kunnen zich direct aanmelden voor de Wezenlijk Veranderen ondernemerscoach, daarnaast kan rustig contact opnemen natuurlijk ook.