Over mij

Over Nanette

Ik ben Nanette, geboren in Kaatsheuvel in 1981. Ik ben getrouwd met Alfred en trotse mama van Noud (2015) en Teun (2016). Ik ben sociaal ondernemer en ik heb een enorme liefde voor mensen en schoenen-;) en ben altijd bezig met persoonlijke groei en ontwikkeling. Ik ben geboren met een groot talent voor het aan- en invoelen van anderen. Intuïtie en spiritualiteit zijn dan ook belangrijke thema’s in mijn leven. Mensen begeleiden in hun persoonlijke, spirituele en intuïtieve ontwikkeling is wat ik het liefste doe. Want iedereen verdient een gelukkig en betekenisvol leven. Alles komt samen in wat ik doe met Wezenlijk Veranderen en Stichting Maximaal Geluk. 

Mijn spirituele ontwikkeling.

Het was oktober 2018, mijn maatje, mijn grote vriend, ‘ons pap’ kreeg te horen dat hij uitgezaaide longkanker had. We hadden 10 weken totdat hij deze wereld verliet en naar zijn ‘hemel’ ging op 20 december 2018. Ons pap was gelovig en hoopte dat er iets was. Mijn vader wist het niet zeker, maar was vooral bang. Angst voor wat er komen ging, angst voor het onbekende.

Ik was niet bang, ik wist namelijk zeker dat er iets was. Het zou niet ophouden, hij zou in een warm bad met andere overleden dierbaren terecht komen.

Achteraf is de dood van mijn vader, ook de start geweest van mijn interesse en het vertrouwen in dat wat je niet kon zien, maar wat er wel was.

Ik had in deze periode veel ingevingen, onderbuikgevoelens en dingen die ik niet precies kon duiden, maar uiteindelijk allemaal klopten en bevestigd werden. Steeds vaker was ik bezig met de vraag….hoe mooi zou het zijn wanneer ik angst voor de dood kan wegnemen, troost kan bieden en mensen zou mogen helpen bij hun spirituele ontwikkeling en mag ondersteunen in heling bij rouw.

Precies dat is wat ik nu doe!

Naast de leiderschaps-en team trainingen binnen organisaties is nu ook spirituele begeleiding en training toegevoegd aan dat wat ik kan en wil toevoegen aan mijn en andermans leven!

Liefde voor mensen is mijn drijfveer