Wie zijn wij 

Ons team

Over Nanette

Nanette

Nanette, oprichter en eigenaar van Wezenlijk Veranderen. Ze heeft een enorme liefde voor mensen, ze is verslaafd aan in de actie blijven, ze heeft een tomeloze, aanstekelijke energie en ze heeft een enorme honger naar groei en ontwikkeling. Haar missie is om alle Nederlanders meer geluk en liefde te laten ervaren voor zichzelf en voor elkaar. 

Over ons - Sarah

Sarah

Sarah is onze spin in het web. Ze maakt teksten voor op de website, content voor social media en ze organiseert de praktische zaken rondom al onze bijeenkomsten en workshops. Sarah is creatief en eigenwijs en loopt graag een rondje hard. 

——

Over ons - Cathelijne

Cathelijne

Cathelijne is naast eigenaar van Lifestyle Adventures ook trainer binnen het Wezenlijk Werkgeluk Programma. Haar missie is om levenskracht te creëren voor organisaties, teams en individuen. Cathelijne wil iedereen de mogelijkheid bieden een energiek, vitaal en veerkrachtig leven te leiden. 

Jan en Nanette

Jan

Jan is een van onze vaste side kicks bij workshops en seminars. Hij is ervaringsdeskundige en voorlichter bij Reinaerde en vindt het te gek om op het podium te staan. Hij is super nieuwsgierig en stelt rake vragen. Hij kan niet wachten tot zijn volgende optreden! 

Liefde voor mensen is onze drijfveer