Contact opnemen

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, wil je gewoon even sparren of meer achtergrondinformatie?

Aanmelden E-zine

Een goed begin is om jezelf te abonneren op mijn e-zine vol met gratis artikelen en tips om nog succesvoller te worden als ondernemer.

Gratis videoserie Ondernemersgeluk ontvangen?

dit veld niet invullen s.v.p.

Personal branding coach

Ik ben Nanette van Wezel en ik ben met plezier en overtuiging uw personal branding coach. Ik ben er zowel voor de professional die zichzelf nog niet optimaal kan verkopen, als voor de professional die een sparringpartner zoekt om de reeds opgebouwde personal branding te continueren of te versterken.

Als personal branding coach kan ik het verschil maken voor de ondernemer, directeur of manager. Samen gaan we er onder andere voor zorgen dat de keuzes van klanten de juiste kant op vallen, dat ze u kiezen in plaats van die ander, dat u uw eigen overtuiging doeltreffend kunt uiten aan anderen.

Een personal branding coach helpt als sparringpartner met persoonlijke gesprekken, kritische vragen, praktische tools, oefeningen, objectieve blikken en opdrachten. Mijn coaching sluit daarbij zo perfect mogelijk aan op de beroepspraktijk van de ondernemer of directeur in kwestie. Uiteindelijk ben ik er namelijk om tijd, energie en winst op te leveren in plaats van op te eisen. Ik help jou als ondernemer met de zoektocht naar: wie ben ik, wat wil ik uitstralen, hoe leg ik daar authenticiteit in? Op zoek naar kwaliteiten en passies, en op weg naar zichtbaar worden en blijven.

Neem gerust contact op voor een kennismaking met uw nieuwe personal branding coach Nanette van Wezel.