Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Spreker duurzame inzetbaarheid

Zoek je een spreker die meer kan vertellen over duurzame inzetbaarheid? Dan ben je bij Nanette van Wezenlijk Veranderen aan het juiste adres. Nanette staat regelmatig op podia voor meer dan 400 mensen als dagvoorzitter of spreker over thema’s als duurzame inzetbaarheid, werkgeluk, groei en talentontwikkeling. Ze weet mensen te inspireren en te motiveren om te veranderen en het geluk te vinden in zichzelf. Nanette heeft door de jaren heen een eigen methode ontwikkeld binnen haar werk als coach. Daar maakte ze een eigen theatershow over. Daarnaast geeft ze lezingen over haar authentieke en sprankelende visie op wezenlijke veranderingen, geluk, eigenliefde en authenticiteit.

Hoe inspireer je mensen? 

Inspiratie moet vanuit jezelf komen. Nanette houdt oprecht van mensen, en dat straalt ze uit. Daarom is ze een veelgevraagde spreker over duurzame inzetbaarheid. Van grote tot kleine bedrijven, ze weet iedereen te inspireren. Ze gunt iedereen succes en geluk en kan mensen inzichten geven om dat geluksgevoel ook te krijgen of vast te houden. Ze leert mensen keuzes te maken uit hun eigen, authentieke motivatie. Dat doet ze met humor, lichtheid, relativering, simpelheid en plezier. Haar grote wens is dat alle mensen zichzelf en elkaar accepteren. Dan pas is haar missie geslaagd.

Bijzondere mensen

Nanette doet dit niet alleen, maar samen met haar bijzondere team dat bestaat uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo probeert ze nog een droom te realiseren: meer inclusie in alle Nederlandse organisaties. Bovendien kunnen we ontzettend veel leren van deze doelgroep.  Ze zijn puur en zeggen wat ze denken. Ons team bestaat uit een vaste kern. Daarnaast werken we met een flexibel netwerk van professionals die we in kunnen zetten voor uiteenlopende opdrachten en lezingen.

Waarom een inspirerende spreker?

Als je medewerkers hun werkplezier of werkgeluk weer (terug)vinden, merk je dat ook binnen je organisatie. Ze hebben plezier in wat ze doen, zijn meer gemotiveerd en het ziekteverzuim neemt zichtbaar af. Een inspirerende spreker over duurzame inzetbaarheid kan je team of afdeling nieuwe inzichten en handvatten geven. Ze raken geïnspireerd en gaan met zichzelf aan de slag. Veranderen is niet moeilijk, maar het moet wel uit jezelf komen.  Wil jij als organisatie ook een bijdrage leveren aan inclusiviteit en wil je het werkplezier van je werknemers verhogen? Vraag dan meteen een offerte aan. Wil je meer weten over wat een spreker duurzame inzetbaarheid voor je kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch, via e-mail maar ook via Facebook of Skype.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten