Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Spreker werkgeluk

Je kunt veel leren van een spreker werkgeluk. Wie geïnspireerd wordt, raakt namelijk gemotiveerd. Als inspirerend spreker voor ondernemers ziet Nanette van Wezenlijk Veranderen iedere keer weer dat mensen geraakt worden door haar verhaal en hierdoor gemotiveerd aan de slag gaan met de volgende stap in hun onderneming. Dat is dan ook precies wat het zo leuk maakt om als spreker over werkgeluk workshops en actieve lezingen te organiseren voor grote groepen. Zo spreekt Nanette regelmatig op netwerkevents en  teambuildingsdagen. Met als thema authenticiteit, liefde binnen de organisatie en werkgeluk.

Nieuwe energie en verrassende inzichten

Bij praten alleen blijft het echter niet. Als spreker over werkgeluk weet Nanette immers maar al te goed dat mensen snel afhaken wanneer er enkel verteld wordt. Het is belangrijk om luisteraars mee te nemen op een uitdagende en actieve reis door de wereld van het succesvol en authentiek leidinggeven. Dat geeft nieuwe energie,  en zorgt voor verrassende inzichten en een dag vol plezier en vermaak. De lezingen zitten namelijk altijd vol met humor, je kunt het vergelijken met een soort informatief cabaret. . De humoristische, kwetsbare en laagdrempelige manier van het onder de loep nemen van het ondernemerschap spreekt iedereen aan. Ondernemen is immers  leuk en een goede inspirerende spreker werkgeluk voor ondernemers weet die boodschap in volle overtuiging uit te dragen.

Waarom een inspirerende spreker?

Als je medewerkers hun werkplezier weer (terug)vinden, merk je dat ook binnen je organisatie. Ze krijgen weer plezier in hun werk, zijn gemotiveerd en het ziekteverzuim neemt zienderogen af. Een spreker werkgeluk kan je team of afdeling nieuwe inzichten en handvatten geven om met zichzelf aan de slag te gaan. Veranderen is niet moeilijk, maar het moet wel uit jezelf komen. Soms is inspiratie al genoeg, maar je kunt ook een workshop werkgeluk volgen. Want niets is zo belangrijk als werkgeluk op de werkvloer.

Kennismaken?

Wil je meer weten? Nanette lijkt het geweldig om binnenkort eens langs te komen om jou, je collega-ondernemers en/of je medewerkers te inspireren, motiveren en een geheel nieuwe kijk op geluk op de werkvloer mee te geven! Dus ben je op zoek naar een inspirerende spreker over werkgeluk, neem dan contact op met Wezenlijk Veranderen. Natuurlijk kunnen we eerst kennismaken en samen kijken wat jij graag terug wil zien in een dag vol inspiratie en motivatie. Ook is het mogelijk dat Nanette samen met andere inspirerende sprekers een programma verzorgd. Spreken we je binnenkort? Contact opnemen kan via e-mail of telefoon maar ook via social media of Skype.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten