Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Spreker werkplezier

Wil je jouw team inspireren door een spreker werkplezier? Dan kunnen we je bij Wezenlijk Veranderen helpen. Wie geïnspireerd wordt, raakt gemotiveerd. Daarom is het zo goed om constant geïnspireerd te blijven. Als spreker werkplezier voor ondernemers ziet Nanette van Wezenlijk Veranderen steeds weer dat mensen geraakt worden door haar verhaal. Vervolgens gaan ze gemotiveerd aan de slag gaan met de volgende stap in hun onderneming of carrière. Als spreker over werkplezier is dat erg waardevol om te zien. Daarom organiseert Nanette verschillende workshops en actieve lezingen voor teams en organisaties. Zo spreekt zij regelmatig op netwerkevents en  teambuildingsdagen van kleine tot grote bedrijven. Een steeds terugkerend thema  is authentiek ondernemerschap en werkgeluk.

Nieuwe energie en verrassende inzichten

Een lezing is niet alleen maar luisteren. Als spreker over werkplezier weet Nanette maar al te goed dat mensen snel afhaken wanneer er enkel verteld wordt.  Het is juist belangrijk om mensen mee te nemen in het verhaal en samen met ze een uitdagende en actieve reis door de wereld van het succesvol en authentiek ondernemerschap te maken. Dat geeft nieuwe energie en zorgt voor inzichten. En het is ook nog eens een dag vol plezier en vermaak.  De lezingen zitten altijd vol met humor, je kunt het vergelijken met een soort informatief cabaret. Deze humoristische, kwetsbare en laagdrempelige manier van het onder de loep nemen van liefde op de werkvloer. Een goede spreker werkplezier weet die boodschap in volle overtuiging uit te dragen.

Waarom een inspirerende spreker?

Werkplezier is belangrijk. Als je medewerkers plezier hebben in hun werk, merk je dat ook binnen je organisatie. Ze doen hun werk met plezier, zijn gemotiveerd en het ziekteverzuim neemt zichtbaar af. Een spreker werkplezier kan je team of afdeling nieuwe inzichten en handvatten geven om met jezelf aan de slag te gaan. Veranderen is helemaal niet moeilijk, maar het moet wel uit jezelf komen. Soms is inspiratie  van een spreker over werkplezier al genoeg, maar je kunt ook een workshop volgen. Want niets is zo belangrijk als werkgeluk op de werkvloer.

Kennismaken?

Wil je meer weten over wat een spreker werkplezier voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Wezenlijk Veranderen. Natuurlijk kunnen we eerst kennismaken en samen kijken wat jij graag terug wil zien in een dag vol inspiratie en motivatie. Ook is het mogelijk dat Nanette samen met andere inspirerende sprekers een programma verzorgt. Spreken we je binnenkort?

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten