Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Stress verminderen op het werk

Stress verminderen op het werk, hoe pak je dat aan? Iedereen krijgt in zijn leven weleens te maken met stress. Stress op het werk of thuis, of misschien volg je nog wel een opleiding naast je werk die voor veel stress zorgt. De druk binnen veel bedrijven is de laatste jaren flink opgelopen en er zijn steeds meer mensen die stress ervaren. Ook perfectionisme speelt hierbij een belangrijke rol, het lijkt wel of we van onszelf geen fouten meer mogen maken. En dat is een zorgelijke ontwikkeling. Er zijn genoeg onderzoeken en literatuur te vinden over stress verminderen op het werk, maar hoe pak je het nu echt aan? Wezenlijk Veranderen kan je daarbij helpen.

Werkstress kan voor persoonlijk leed zorgen bij medewerkers en voor aanzienlijke kosten voor werknemers. Veel organisaties stoeien met dit probleem en zoeken naar oplossingen om stress te verminderen op het werk. Hoe zorg je er nu voor als organisatie en als manager dat je medewerkers gemotiveerd zijn en blijven en focussen op het positieve? Een echte oplossing voor dit grote probleem ontbreekt. Zoveel mensen zijn niet blij op hun werk. Ze hebben wel de intentie om blij en gelukkig te zijn op hun werk en in hun leven. Speciaal voor deze organisaties heeft Wezenlijk Veranderen de workshop Wezenlijk Werkgeluk ontwikkeld.

Wat houdt deze workshop in? 

Deze workshop om stress te verminderen op het werk is een unieke combinatie van lezing, humor, diepgang en inspiratie. Het is een interactieve workshop met verschillende theaterelementen waar we jouw organisatie aanzetten tot bewustwording en actie richting een nog gelukkiger leven binnen en buiten het werk. Deelnemers raken geïnspireerd en krijgen nieuwe inzichten. Ze hebben zin om zelf actief aan de slag te gaan om stress te verminderen op het werk.

Over Wezenlijk Veranderen

Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, welkom moed, mildheid, humor en actie. Daarbij werken we samen met een unieke doelgroep, namelijk mensen met een verstandelijke beperking. Want we kunnen veel van elkaar leren, bijvoorbeeld hoe je zo open en puur mogelijk kunt zijn. Wil je meer informatie over de workshop Wezenlijk Werkgeluk? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen graag meer over ons mooie bedrijf en doelstelling.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten