Contact opnemen

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp, wil je gewoon even sparren of meer achtergrondinformatie?

Aanmelden E-zine

Een goed begin is om jezelf te abonneren op mijn e-zine vol met gratis artikelen en tips om nog succesvoller te worden als ondernemer.

Gratis videoserie Ondernemersgeluk ontvangen?

dit veld niet invullen s.v.p.

Succesvol ondernemen

Wezenlijk Veranderen biedt ondernemers een meer dan complete ondersteuning met als doel succesvol ondernemen. Ik zorg ervoor dat elke ambitieuze of met zichzelf worstelende ondernemer zich maximaal kan ontplooien en het bedrijf ontwikkelt dan absoluut mee.

Ik ben Nanette van Wezel en ik heb mijn onderneming Wezenlijk Veranderen en mezelf op een succesvolle koers geholpen, en nu ondersteun ik anderen om hetzelfde te doen. Ik biedt op het gebied van succesvol ondernemen training en advies gericht op wezenlijke verandering, zakelijke en persoonlijke ontplooiing en bedrijfsontwikkeling. Daarmee ondersteun ik professionals die bijvoorbeeld vastgelopen zijn of die nog beter en sterker de toekomst in willen.

In mijn filosofie zit de kern van succesvol ondernemen in de persoon van de ondernemer. Afhankelijk van het gewenste traject biedt ik daarom een persoonlijke training met onder andere kritische vragen, praktische tools, oefeningen, objectieve blikken en opdrachten. Een training succesvol ondernemen kan verschillende vormen hebben; bijvoorbeeld VIP dagen, 1 op 1 coaching, een keukentafelsessie of een groepstraining met andere ondernemers die tot de top willen behoren. Daarbij is het uitgangspunt wel uniform, want ik zal vol aandacht zonder oordeel luisteren oordeel en antwoorden met bruikbare kennis en ervaring.

Geïnteresseerden mogen zich direct online aanmelden voor ondersteuning in succesvol ondernemen, maar rustig contact opnemen mag natuurlijk ook.