Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Training duurzame inzetbaarheid

Wil je met je bedrijf een training duurzame inzetbaarheid volgen? Dan kunnen we je bij Wezenlijk Veranderen zeker helpen. Wat is duurzame inzetbaarheid eigenlijk? De officiële definitie luidt als volgt: Duurzame inzetbaarheid betekent dat werknemers in hun arbeidsleven doorlopend over daadwerkelijk realiseerbare mogelijkheden alsmede over de voorwaarden beschikken om in huidig en toekomstig werk met behoud van gezondheid en welzijn te (blijven) functioneren. Maar wij zien dat net even anders. Kort gezegd draait het om werkgeluk. Bij Wezenlijk Veranderen werken we met een unieke methode die ervoor zorgt dat organisaties vanaf de basis (de mensen) weer blij worden met zichzelf. Als er gelukkige mensen bij jouw bedrijf werken, gaan de energie en positiviteit omhoog en de samenwerking wordt beter. Investeer daarom met een training duurzame inzetbaarheid niet alleen in je mensen maar ook in je bedrijf.

Waarom werkgeluk belangrijk is

Alleen als je gelukkig bent met jezelf, kun je anderen gelukkig maken. Van deze tegeltjeswijsheid heb je vast weleens gehoord. Niet voor niets zijn deze wijsheden vaak waar. Als je van jezelf houdt, heb je meer te geven, ook in je werk. Gelukkig zijn steeds meer bedrijven zich bewust dat een training duurzame inzetbaarheid loont. Werknemers hebben tijdens hun loopbaan specifieke wensen. Een oudere werknemer heeft weer andere wensen dan iemand die pas begint. Daarom is het ook  belangrijk om maatwerk te leveren. Bij Wezenlijk Veranderen hebben we verschillende programma’s ontwikkeld voor bedrijven die een structurele wezenlijke verandering willen doorvoeren. Bij onze training duurzame inzetbaarheid staan liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal. Hier gaan we dan ook mee aan de slag. Na afloop van de training duurzame inzetbaarheid ben je gegroeid, heb je meer zelfvertrouwen en energie.

Van elkaar leren

Wij hebben een missie bij Wezenlijk Veranderen die we in heel Nederland willen uitdragen: we willen dat alle Nederlanders meer geluk, liefde voor zichzelf en anderen ervaren.

Dit doen wij door het inzetten van coaching, training en theater in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij zijn een inspiratiebron voor ons, vooral hun echtheid en puurheid.

Samen willen wij iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, welkom moed, mildheid, humor en actie. Wil je meer informatie over een training duurzame inzetbaarheid? Neem dan contact met ons op. Via e-mail, Facebook, Skype of telefoon. Wat jij wilt.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten