Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Training werkgeluk

Weer blij worden van je werk kan met een training werkgeluk van Wezenlijk Veranderen. Want werken is meer dan geld verdienen. Je ziet en hoort soms om je heen dat mensen niet veel plezier hebben in hun werk. Het kost ze energie terwijl je juist energie uit je werk moet halen. Werken is een activiteit waar je dagelijks mee bezig bent en dan is het belangrijk dat je er plezier in hebt. Wat houdt de aanwezigheid van werkgeluk precies in? Dat, en nog veel meer leer je tijdens de training werkgeluk.

Wat is werkgeluk?

Werkgeluk is een breed begrip en zal voor iedereen anders zijn. Dat is in het leven ook zo. Sommige mensen worden al gelukkig van een zonnige dag terwijl anderen geluk vinden in een gezellige avond met vrienden of familie. Gelukkig zijn op je werk is niet alleen plezier hebben in wat je doet want plezier alleen hoeft je nog niet gelukkig te maken. Je bent pas echt gelukkig op je werk als je het gevoel hebt dat je ertoe doet en dat er naar je geluisterd wordt. Je werk moet bij je passen, je moet er energie van krijgen. Tijdens de training werkgeluk gaan we daarom ook op zoek naar wat jou gelukkig maakt op het gebied van werk.

Unieke training

Wezenlijk veranderen heeft speciaal voor organisaties de training wezenlijk werkgeluk

ontwikkeld. Omdat het onze missie is om iedereen weer verliefd te laten worden op zichzelf. De training bestaat uit verschillende onderdelen. Humor, diepgang en inspiratie komen aan bod.  Het is een prikkelende interactieve training met theaterelementen waar we jouw organisatie aanzetten tot bewustwording en actie richting een nog gelukkiger leven binnen en buiten het werk. Na de training werkgeluk zijn deelnemers geïnspireerd en hebben ze  verschillende inzichten gekregen hoe ze hun eigen werkgeluk kunnen bevorderen.

Over Wezenlijk Veranderen

Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, welkom moed, mildheid, humor en actie. Wij werken ook veel samen met mensen met een verstandelijke beperking. Waarom? Omdat dit een geweldig mooie doelgroep is waar iedereen veel van kan leren. Ze zeggen wat ze bedoelen en zijn zo puur. Het is geweldig om met ze samen te werken.  Wil je meer informatie over een training werkgeluk? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen graag meer over ons mooie bedrijf en doelstelling.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten