Maak werk van jouw geluk 

Neem contact met ons op

Van werkdruk naar werkgeluk

Van werkdruk naar werkgeluk, hoe doe je dat? Wezenlijk Veranderen helpt je daar graag bij. Bijvoorbeeld door de inzet van een coach werkgeluk. Of volg een workshop om je werkplezier weer te verhogen. Wij hebben een missie: iedereen weer verliefd te laten worden op zichzelf. Dit doen wij door het inzetten van coaching, training en theater in samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. We leren ontzettend veel van deze doelgroep zoals improviseren, zelfvertrouwen krijgen, flexibel zijn, loslaten, accepteren en blij zijn met wat er is. De echtheid en puurheid die we daarbij ervaren is een inspiratiebron voor ons.

Nieuwe missie

Ervaar je veel druk op je werk en ga je regelmatig over je eigen grenzen heen. Ben je thuis snel aangebrand en kun je weinig hebben? Maak je lange dagen en ben je vaak moe? Voel je niet gemotiveerd of erkend op je werk? Dan is het tijd om actie te ondernemen en het heft in eigen handen te nemen. Van werkdruk naar werkgeluk word je nieuwe missie. Want je baan moet je energie geven en je niet leegzuigen. Het is niet simpel van 9 tot 5 werken en dan uitkijken naar het weekend. Dat houd je nooit lang vol. Je moet juist energie en een geluksgevoel krijgen van je werk.

Ga aan de slag

Van werkdruk naar werkgeluk begint met iets doen wat je leuk vindt. Natuurlijk is je werk nooit altijd alleen maar leuk maar er zijn wel een aantal factoren die het werkplezier kunnen beïnvloeden. Wil je veel of juist weinig verantwoordelijkheid? Ben je creatief of meer geïnteresseerd in cijfers? Vind je dat jouw werk zinvol is, voor je bedrijf en voor je persoonlijke ontwikkeling? Krijg je genoeg ruimte om te groeien? Dit zijn allemaal vragen waar je eens goed over na moet denken. Dat is de eerste stap van werkdruk naar werkgeluk. Tijdens deze reis kun je ondersteuning krijgen van een coach werkgeluk van Wezenlijk Veranderen. Ook tijdens de workshop krijg je handvatten om met jezelf aan de slag te gaan.

Over Wezenlijk Veranderen

Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, welkom moed, mildheid, humor en actie. Van werkdruk naar werkgeluk.  Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op. Dat kan per mail maar ook via Facebook of Skype.

Meer liefde voor jezelf en elkaar

De missie van Wezenlijk Veranderen is om iedereen weer blij te laten worden met zichzelf. Wij hebben als doel iedereen zijn of haar mooiste leven te laten leven en wij helpen organisaties en individuen om een wezenlijke verandering door te maken waarin liefde voor jezelf, groei, lef en authenticiteit centraal staan. Weg met het perfectionisme, weg met het zweepje!

Ik wil meer weten